Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Lepsa (Tulnici), judetul Vrancea

Cheile Tisitei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cheile Tisitei

Cheile Tisitei

Cheile Tisitei este o rezervatie de tip mixt (hidrogeomorfologic, forestier, floristic, faunistic si de peisaj)...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cheile Tisitei:

Tisita 1
Tisita 1
Tisita 2
Tisita 2
Cheile Tisitei 1
Cheile Tisitei 1
Cheile Tisitei 2
Cheile Tisitei 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Tisitei.

Cautati geoascunzisul Cheile Tisitei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Cascada Vacaria la 2.67 km - Cascada Vacaria - Muntii Vrancei. * Arcada la 4.35 km - Cele doua arcade precum si tunelul ce strapunge interfluviul dintre cele doua Tisite sunt ultimele ramasite ale caii ferate cu ecartament ingust construite de societatea forestiera Tisita pe ambele brate ale raului cu acelasi nume. * Groapa cu pini la 6.43 km - Groapa cu pini este o arie protejata, care se afla in Muntii Vrancei, in satul Coza, comuna Tulnici, si este inclusa in Parcul Natural Putna - Vrancea. * Saua Geamana la 7.41 km - * Izvorul La Uluce la 7.8 km - * Saua Cristianul la 8.74 km - * Balconul de pe Piatra Ursului la 8.97 km - Balconul de pe Piatra Ursului - Muntii Vrancei. * Cascada Pastaia la 9.12 km - Cascada Pastaia - Muntii Vrancei. * Cascada din Horn la 9.95 km - Cascada din Horn - Muntii Vrancei. * Saua Golici la 10.4 km - * Casa Vrancioaiei la 10.83 km - Casa Vrancioaiei e cocotata pe Dealul Dumbrava de langa satul Barsesti si a fost ridicata de curand, din banii donati de primariile din zona. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Varful Tisaru Mare
Varful Tisaru Mare
Tisaru Mare, cu inaltimea maxima de 1.
Tunelul Mare din Cheile Tisitei
Tunelul Mare din Cheile Tisitei
Tunelul Mare este punctul terminus al segmentului cel mai frecventat din traseul turistic amenajat, ce porneste din localitatea Lepsa si strabate Cheile Tisitei in drum spre o zona foarte putin vizitata a Muntilor Vrancei.
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei
Parcul natural rezervatia Cheile Tisitiei
Rezervatia Cheile Tisitei are o suprafata de 307 hectare si consta intr-un sector de chei, strabatut in trecut de o cale ferata, din care au ramas poduri, tunele si terasamente.
Stanca Gurguiata
Stanca Gurguiata
Unul dintre muntii Vrancei, relativ accesibil .
Stramtura Cozei
Stramtura Cozei
La Stramtura este numele popular al unei mici porti formata de versantii Cozei, afluent al Putnei, ceva mai apropiati decat de-a lungul restului vaii.
Mausoleul si Muzeul
Mausoleul si Muzeul
In satul Dragosloveni al comunei Soveja se ridică sobru si masiv in infatisare, covarsitor prin numarul destinelor care s-au implinit aici intr-o odihna vesnica, Mausoleul Soveja, marturia cumplitelor lupte de pe cuprinsul Vaii Susitei.
Varful Lepsa
Varful Lepsa
Culmea Musat-Lepsa-Stanisoara-Clabuc-Zboina Neagra reprezinta una dintre unitatile structurale majore ale Muntilor Vrancei, continuand spre nord, culmea principala a acestora, Musat-Lacauti-Goru.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Transformare POI - Indiferent de modul in care se anunta un nou ascunzis (prin completare formularului, printr-un comentariu, sau prin email), datele ajung la moderator, deci la mine :-) urmand sa creez pagina unui ascunzis nou, sau sa transform un POI intr-un ascunzis traditional, dupa caz...
 • Ti-am urmat sfatul - Ti-am urmat sfatul si am ascus o cutie in Cheile Tisitei...
 • Raspuns - POI este abrevierea de la Point of Interest, adica Punct de Interes...
 • Intrebare - Nu inteleg din descriere daca la coordonate se afla o geocutie, sau este doar un ascunzis înregistrat in care oricine poate plasa o geocutie...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.