Lacul Puiesti - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Iezer (Puiesti), judetul Vaslui

Lacul Puiesti

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lacul Puiesti:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Puiesti.

Cautati geoascunzisul Lacul Puiesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Motoseni la 13.04 km - * Lacul Cuibul Vulturilor la 15.16 km - * Lacul de acumulare Rapa Albastra la 20.74 km - * Podul Doamnei la 23.26 km - Podul Doamnei sau Podul de la Docolina - Chitcani. * Podul Verde la 23.67 km - Podul Verde din Barlad a fost construit anterior anului 1850. * Lacul Puscasi la 25.73 km - * Lacul Minjesti la 31.26 km - * Locul fosilifer Nisiparia Hulubat la 32.15 km - * Lacul Horgesti la 33.32 km - * Trovantii de la Cornii de Sus la 34.41 km - * Lacul Bibiresti la 34.66 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Biserica de lemn
Biserica de lemn
Biserica de lemn din catunul Recea, comuna Gaiceana este un monument istoric.
Manastirea Sfanta Olga
Manastirea Sfanta Olga
Manastirea, de data recenta - 2009 -, se afla pe una dintre colinele Tutovei.
Varful Dorosan
Varful Dorosan
Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei.
Conacul Apostoleanu
Conacul Apostoleanu
Mosia Gloduri - actualul Izvoru Berheciului - a apartinut in prima parte a sec.
Biserica din Largaseni
Biserica din Largaseni
Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.