Varful Turtudanul - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Brezoi, judetul Valcea

Varful Turtudanul

Varful Turtudanul, orasul Brezoi. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Turtudanul Pietrele Doabrei Pietrele Doabrei 3855 Spre varf Orasul Brezoi Turtudanul Pietrele Doabrei Crucea si steagul de pe Turtudanul Brezoi Turtudanul... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Turtudanul.

Cautati geoascunzisul Varful Turtudanul si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
23380 Varful Cozia. Varful Cozia sau Ciuha Mare este cea mai mare inaltime a masivului Cozia. 24847 Varful Ciuha Mica. 25440 Manastirea Turnu. Inceputul asezarii manastirii il fac calugarii sihastrii de la manastirea Cozia care se retrageau in acest loc pentru o viata duhovniceasca mai aspra, din sec. 26012 Cascada Sila. 26128 Belvedere Stanisoara-Turnu. 26373 Poarta de Piatra. Poarta de Piatra este un imens portal deschis in stanca, situat pe muchia ingusta ce se desprinde spre vest din Varful Portii de Piatra. 26527 Belvedere Muchia Vladesei. 26882 Pestera Salbaticului. 27089 Izvor langa Poarta de Piatra. 27400 Manastirea Stanisoara. Manastirea Stanisoara, numita pana in secolul al 18. 28546 Stanca Coltul lui Damaschin. 29645 Castrul Arutela. Azi monument istoric, castrul a fost construit in ultimul an de domnie a imparatului Hadrian (117-138), facand parte din linia de aparare impotriva atacurilor barbarilor, Limes Alutanus. 34119 Varful Pristopel. 34267 Rezervatia Radita Manzu. 34433 Varful Folea. 35626 Pestera Arnautilor.
Valori naturale - Judetul Valcea
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Melcii Doabrei la 0.74 km. GR2944 Melcii Doabrei
Piatra cu Gauri la 1.3 km. GR2945 Piatra cu Gauri
Cascada Lotrisor la 5.37 km. GR0957 Cascada Lotrisor
Cheile Lotrisorului la 5.7 km. GR0890 Cheile Lotrisorului
Pietrele Rosiei la 7.4 km. GR1855 Pietrele Rosiei

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.