Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic! Dupa autentificare.

Lacul Malaia

Atractii turistice - Autentificare/Inregistrare (3064 atractii turistice, 13473 poze si 1445 comentarii)
 

Pixel

Lacul Malaia..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real catre Lacul Malaia - dupa inregistrare.

***

Cateva poze de pe Geotrekking.ro:

Jurnal Drumul Crucii Manastire Carmelitana Luncani
Jurnal
Piatra de mormant 2 cimitir evreiesc Lunca de Jos Valea Mare
Piatra de mormant 2
Biserica catolica Sasausi biserica catolica
Biserica catolica
7922 Targu Mures lac Fabrica caramida
7922
Izvor Izvor apa minerala
Izvor
In parc curtea domneasca
In parc
Cascada Cernica 1 Cascada Cernica
Cascada Cernica 1
Iluminat public cetatea Rasnov
Iluminat public
Vf. Baiutu in context baiu baiutu
Vf. Baiutu in context
Memorial in cinstea eroilor satului nicolesti biserica
Memorial in cinstea eroilor satului
Biserica noua din Recea Recea biserica ortodoxa
Biserica noua din Recea
De sus spre vest rakoczi ghimes
De sus spre vest

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Malaia!

>>> Vizitati Lacul Malaia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti!

Afla care sunt obiectivele turistice din Malaia, cea mai apropiata localitate, care se afla la 1,7 km distanta.
Atractii importante si populare (detalii dupa autentificare)
Cheile Cheia

Cheile Cheia la 12,2 km
Cheile Cheia, situate in Parcul National Buila-Vanturarita, Muntii Capatinii, sunt unele dintre cele mai inguste si salbatice sectoare de chei din tara.
Buila-Vanturarita

Buila-Vanturarita la 13,3 km
Am gasit cutia, putin ruginita, cu jurnalul putin umed, cu pixul, intr-adevar, nefunctional.
Schitul Pahomie Buila-Vanturarita

Schitul Pahomie Buila-Vanturarita la 14,9 km
Numele ii provine de la cel al monahului ce l-a infiintat. Situat la poalele Masivului Buila-Vanturarita, schitul dateaza din anul 1520, desi este vehiculat, in acest sens, si anul 1509.
Schitul Patrunsa

Schitul Patrunsa la 15,5 km
Schitul este una dintre multele ctitorii, aceasta din anul 1740, ale episcopului Climent al Ramnicului. Aspectul ce ni s-a parut a fi cel mai interesant, dincolo de izolarea specifica unui asezamant monahal, dar mai putin intalnita in zilele noastre, este aspectul de satuc al comunitatii, chiliile calugarilor fiind casute imprastiate pe pantele Muntelui Patrunsa, existand si un nucleu concentrat in preajma bisericii.
Troita de la confluenta Cheia-Comarnice

Troita de la confluenta Cheia-Comarnice la 16,5 km
La Schitul Pahomie, de sub culmea Builei-Vanturarita, se ajunge, urmand, spre final, drumul forestier de pe valea Cheia, dar parasindu-l la confluenta acesteia cu paraul Comarnice, de unde se continua pe un brat al drumului precizat. Intersectia este marcata de prezenta unei troite.
Varful Turtudanul

Varful Turtudanul la 17,7 km
Varful Turtudanul, orasul Brezoi.
Schitul Iezer

Schitul Iezer la 20,5 km
Schitul Iezer, una dintre cele mai izolate sihastrii din nordul Olteniei, se afla la o distanta de 5 kilometri nord de satul Cheia, judetul Valcea.
Castrul Arutela

Castrul Arutela la 24,3 km
Dupa nereusita de la manastirea Turnu, speram sa gasesc geocutia ascunsa aici. Aam gasit-o, e acolo.
Muzeul Trovantilor Costesti

GR2518
GPS-ul ne-a condus repede in albia vaiugii despre care, presupunem, ca este vorba in indiciu, dar, din pacate, n-am gasit trovantelul in/sub care este ascunsa cutia.
Manastirea Stanisoara

Manastirea Stanisoara la 25,4 km
Manastirea Stanisoara, numita pana in secolul al 18. Nucet, este situata la poalele masivului Cozia, pe versantul sudic, pe teritoriul localitatii Calimanesti, in judetul Valcea.
Poarta de Piatra

Poarta de Piatra la 26 km
Poarta de Piatra este un imens portal deschis in stanca, situat pe muchia ingusta ce se desprinde spre vest din Varful Portii de Piatra. Poarta de Piatra este una dintre cele opt porti cunoscute pana in prezent in masivul Cozia.
Culele de la Maldaresti

GR0357
In satul Maldaresti, la 4 km sud de orasul Horezu, se afla o filiala a Muzeului Judetean Valcea, Complexul Muzeal Culele de la Maldaresti, organizata pe seama culelor Greceanu si Duca si aflata in incinta casei memoriale IG Duca.
Varful Dengheru aronbv

GR0565
Am ajuns in statiunea Ranca intr-o zi de duminica, dupa masa. Foarte spectaculos loc.
Valori naturale - Judetul Valcea
* Detalii dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Dupa autentificare

  • Anuntare geoobiectiv nou, comentarii
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Malaia
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Geoobiective

Stii locuri de vizitat din judetul Valcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!

Comentarii

  • GR0141 - Am gasit geocutia de langa spectaculoasele coloane de bazalt. Nu uitati sa vizitati si craterul vulcanic din apropiere.
  • GR0517 - Gasirea locatiei nu ridica nici un fel de probleme, noi am abordat-o de pe drumeagul ce duce pe Varful Gretes. Din pacate, cutia, se pare, ca a disparut.
  • Cetatea Brasov Cutie mai mare. Recomand o cutie mai mare, avand in vedere spatiul geolocatiei.
  • Podul Borzia - Galaoaia Trist sa ajung numai al doilea. Langa Galaoaia se afla un pod peste Mures, care ne duce spre Borzia. Podul a fost amplasat pe o stanca uriasa, stanca care este denumita Piatra lui Vig Albert.
  • GR3192 - Eram prin zona, astfel am folosit oportunitatea pentru a gasi si geocutia ascunsa aici. Pe baza informatiei ajutatoare ascunzisul poate fi identificat chiar si fara gps.
  • Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare Iazul Negoiesti - Stefan cel Mare. Surprins de frumusetea peisajului, era sa uit de cealalta comoara. Noroc cu buretii de cioata.
  • Capela Sfantul Anton de la Madaras Pe urmele inaintasilor!. La coborarea de pe muntele Harghita Madaras, spre Madaras, am cautat pe ghicite acest obiectiv. In zona infrastructura turistica se dezvolta bine (energie electrica, drumuri, cazari), dublata fiind de agricultura (activa, nu abandonata ca in multe alte locuri).

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Malaia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!

[ Sus ↑ ]
Copyright © 2007-2025 Geotrekking.ro, site-ul geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, ghid turistic Romania, drumetii, geoobiective si atractii turistice. Documentam atractiile turistice ale Romaniei de 17 ani, 9 luni si 23 zile!