Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Manastirea Cerbu - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Manastirea Cerbu

Unde este Manastirea Cerbu?

Este o manastire infiintata recent, in anul 2000, bisericuta, corpurile de chilii fiind construite intre 2000-2006. Atrag atentia 9 troite dispuse in zig-zag pe panta unui deal din incinta, traseul lor inchipuind Drumul Crucii si conducand la un paraclis central.

Accesul la manastire, alte date despre ea, le puteti gasi pe Muntesiflori.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica Manastirii Cerbu Interior Impozanta poarta de intrare Drumul Crucii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Manastirea Cerbu! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Manastirea Cerbu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Manastirea Cerbu?
Rezervatia de liliac Fantana Mare. Cetatea Ibida Slava Rusa. Cismeaua din Padurea Trestenic. La 20 km. Pe site-ul comunei, la capitolul obiective turistice este trecutã Cismeaua din Padurea Trestenic, dar fara nici o alta precizare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea de calcar de pe Dealul Edirlen. Dealul Edirlen se afla la extremitatea nord-estica a Dealurilor Niculitelui, fiind declarat rezervatie naturala mixta, botanico-faunistica. (geoascunzis)
Obiective cultural-istorice - Judetul Tulcea
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Manastirea Cerbu - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Manastire langa padurea Topolog - Dupa ce am facut o plimbare in padurea Topolog, si am gasit boboci de bujori, m-am oprit la Manastirea Cerbu...
 • Scorburi fara cutie, dar pline cu furnici - Cred ca am gasit copacul despre care se vorbeste in informatia ajutatoare, a se vedea poza atasata, dar toate scorburile erau goale...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Manastirea Cerbu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Dealul cu bujori
Dealul cu bujori
Dealul cu bujori - Atmagea, Ciucurova.
Varful Tuguiata
Varful Tuguiata
Varful Tuguiata este cel mai inalt varf al Podisului Babadagului, avand 402 m.

Stii locuri de vizitat din judetul Tulcea, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.