Lacul Uivar - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Uivar, judetul Timis

Lacul Uivar

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Uivar.

Cautati geoascunzisul Lacul Uivar si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
68367 Lacurile Jimbolia. 75413 Lacul Dudestii Noi. 76446 Pictura murala. Cea mai mare pictura murala din Romania se afla la Timisoara, pe splaiul Nicolae Titulescu, pe fatada cladirii unui fost siloz. 78698 Balta Chisoda. 84614 Podul Mihai Viteazu. Arta stradala langa Canalul Bega, in zona podului Mihai Viteazu, Timisoara. 92690 Conacul Gyertyanffy. Conacul Gyertyanffy. 92765 Depozitul de cereale. Depozitul de cereale. 97902 Gradina zoologica Timisoara. 99701 Cetatea medievala de pamant. Cetatea medievala de pamant se afla la 2,25 km vest-sudvest de biserica ortodoxa din Satchinez, si la 600 m nordvest de versantul drept al paraului Apa Mare. 100863 Lacul Ghiroda. 110917 Mlastinile Satchinez. Rezervatia naturala ornitologica Mlastinile Satchinez. 114795 Lacul Liebling. 117458 Lacul Icloda. 117480 Lacurile Cornesti. 122064 Movila Sisitac. Movila Sisitac (Sisitak). 125220 Fortificatia de la Cornesti. 130483 Lacul Otvesti.
Valori naturale - Judetul Timis
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Saraturile de la Dinias la 10.97 km. GR0978 Saraturile de la Dinias
Balta Rosie la 13.31 km. GR2091 Balta Rosie Carpinis
Biserica de lemn si manastirea Cebza la 17.23 km. Satul Cebza apartine de comuna Ciacova, si se afla la aproximativ 30 km sud-vest de Timisoara, 34 km pe drum auto.
Sanctuarul neolitic la 18.82 km. Sanctuarul neolitic - Parta.
Paradisul Verde la 19.8 km. GR2391 Paradisul Verde

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.