Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Charlottenburg - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Charlottenburg

Unde este Charlottenburg?

Charlottenburg (sau Sarlota, s-a mai numit Barita, germana Charlottenburg, Charlotenburg, Schalotteborch, maghiara Sarlotavar) este o localitate din judetul Timis, Banat. Se remarca prin faptul ca este singurul sat construit in forma de cerc din Banat.

Charlottenburg face parte din comuna Bogda si a fost infiintata in 1771 odata cu cel de-al doilea val de colonizari germane. Intreaga localitate a fost declarata monument istoric de catre Ministerul Culturii si Cultelor.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Schita localitatii din 1780. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Charlottenburg! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Charlottenburg si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Charlottenburg?
Belvedere Valea Bosniac. Punctul de observatie se afla pe un bot de promontoriu proeminent, cu 25 m deasupra talvegului Paraului Valea Bosniacului, la 70 m vest de versantul stang.
Plop negru. La 15.8 km. Conacul Birtolon. Conacul Birtolon - Baratca.
Drumul Golgotei. La 18.5 km. Geocutia a fost recent inlocuita - Am gasit geocutia ascunsa langa Manastirea Maria Radna. (atractie turistica si geocutie) Minis. Geocutia poate fi gasita foarte usor - De fapt, este acoperita doar de putin pamant, putand fi usor gasita si de trecatori. Lacurile Ghioroc. Rozariul de la Mandruloc. La 20.1 km. Lacul Sustra. Cetatea Soimos. Continut ud - Am gasit geocutia ascunsa printre ruinele cetatii Soimos. (obiectiv turistic cu geocutie) Fortificatia de la Cornesti. Acumularea Topolovatu Mare. Lacul Aradul Nou. Casa cu lacat. Casa cu lacat - Arad.
Locul fosilifer Radmanesti.

Charlottenburg in limba maghiara - magyarul: Saroltavár

Obiective cultural-istorice - Judetul Timis
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Charlottenburg - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Charlottenburg? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

  Obiective turistice din apropiere

  Fantana cu apa minerala
  Fantana cu apa minerala la 10.03 km
  GR2428 Fantana cu apa minerala
  Drumul Golgotei
  Drumul Golgotei
  Lipova, a small town in Western Romania, was founded in the 15th century.

  Stii locuri de vizitat din judetul Timis, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


  Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.