Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Varful Oncesti - Muntii Cindrel - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Paltinis (Sibiu), judetul Sibiu

Unde este Varful Oncesti - Muntii Cindrel?

Varful Oncesti (1720 m) din muntii Cindrel se inalta deasupra statiunii Paltinis. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Trepte de piatra Constructie de piatra Trepte 8941 8942 8943 8946 Paltinis. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Varful Oncesti Muntii Cindrel! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Varful Oncesti - Muntii Cindrel si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Varful Oncesti Muntii Cindrel?
Biserica Sfantul Nicolae Fantanele. La 12.7 km. (punct de interes turistic cu geocutie) Cetatea Salgo Sibiel. Cetatea Salgo se afla la sud-vest de satul Sibiel, pe Varful Zidului, la altitudinea de 1098 m. (geoobiectiv cu geocutie)
Cibinburg. La 13.1 km. Comuna Orlat se afla la 15 km vest de orasul Sibiu.
In limba maghiara - magyarul: Oncesti-csúcs
Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta Muntii Cindrel
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Varful Oncesti - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Oncesti - Dupa ce am urcat cu telescaunul, am continuat urcusul pana aici si am ramas impresionat de privelistea oferita din acest loc...
 • Varfurile Oncesti, Batrana si Rozdesti - Am pornit spre varful Oncesti...
 • Ai ajuns in Muntii Cindrel si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Varful Oncesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Varful Rozdesti la 6.71 km
GR0708 Varful Rozdesti
Gura Raului
Barajul de la Gura Raului, situat la aproximativ 3 km de localitate, este un baraj artifical cu scopul principal de a alimenta cu apa orasul Sibiu, comunele Gura Raului, Cristian, Sura Mare, Ocna Sibiului si Selimbar.
Rosen Garten
Padurea de langa refugiul Rosen Garten construit in 1979.

Stii vreun loc inedit din judetul Sibiu, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.