Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Valea Viilor - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Valea Viilor, judetul Sibiu

Unde este Valea Viilor?

Valea Viilor Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Indicatorul localitatii Biserica evanghelica fortificata Turn Inscriptie 3392 Biserica fortificata Turnul bisericii 1 Turnul bisericii 2 Turnul bisericii 3 Inscriptie. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Valea Viilor! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Valea Viilor si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Valea Viilor?
Darlos. (obiectiv turistic cu geocutie) Rusi. La 16.3 km. Biserica fortificata evanghelica din Rusi, una dintre cele 3 existente in localitate, este intr-o stare avansata de degradare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Movilele Paucea. Lacul Jidvei. La 19 km. Biertan. Biertan se afla intr-o zona deluroasa, la stanga raului Tarnava Mare. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Slimnic. Vurpar. Este resedinta comunei Vurpar. (obiectiv interesant cu geocutie)
In limba maghiara - magyarul: Nagybaromlak
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Valea Viilor - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Gasita - Am gasit cutia...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Valea Viilor? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Biserica evanghelica fortificata
Localitatea Mosna este situata pe valea Mosnei, afluent al Tarnavei, pe drumul judetean 141, la 10 km sud de Medias.
Izvorul Dorului
Izvorul Dorului, situat in Medias este considerat izvorul cu apa cea mai buna din tot orasul.
Moardas
Moardas este o localitate din judetul Sibiu, se afla la 20 km est de Seica Mare in directia Agnita, intr-o zona impadurita.
Canionul Mihaileni
Canionul numit si Rapa lui Brod este situat la 1 km de comuna Mihaileni, are o lungime de 500-600 m si o inaltime a peretilor laterali cuprinsa intre 6 si 25 m.

Stii vreun loc inedit din judetul Sibiu, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Noptiere oferta si promotie stil drept sau curbat, cu 1, 2, 3 sau 5 sertare, cu aspect mat sau lucios. Din material imitatie piele, lemn, sau textil. Cu oglinda sau fara. Culoare alb, negru, crem, maro, argintiu, auriu, gri, sau multicolor.
Noptiere oferta si promotie

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.