Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Turnul Falkenhayn - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Sibiu, judetul Sibiu

Unde este Turnul Falkenhayn?

Gusterita (Hammersdorf în germana, Szenterzsébet în maghiara) a fost odinioara un sat sasesc, iar din 1950 face parte din municipiul Sibiu. Asezarea este situata in partea de nord-est al orasului, despartita de raul Cibin. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Privit de aproape Privit de sub trepte Turn si cruce Biserica evanghelica Gusterita Muntii Fagarasi Sibiu Drum de creasta Turn si cruce Cruce din otel In fata turnului Fereastra. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Turnul Falkenhayn! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Turnul Falkenhayn si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Turnul Falkenhayn?
Casolt. Casolt (in germana Kastenholz, in maghiara Hermány) este o localitate din judetul Sibiu, situata pe Valea Hartibaciului. (geoascunzis)
Parcul Natural Dumbrava Sibiului. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Rezervatia de stepa Dealul Zackel. La 10.2 km. Accesul se face din DJ14 Sibiu - Slimnic, iar din Slimnic pe drum de tara si poteca inca 2 km.
Lac Tocile. Cisnadie. La 11.2 km. Orasul Cisnadie este asezat intr-o pitoreasca depresiune la poalele dealului Magura, intr-o zona inconjurata de paduri si livezi, la 14 km sud de municipiul Sibiu. (geoascunzis)
Lacul Brancoveanu Ocna Sibiului. Lacul Brancoveanu de la Ocna Sibiului este situat pe locul unei saline ce se afla in exploatare pana in anul 1699, cand infiltratiile de apa au determinat parasirea ei, la adancimea de 140 m.
Lacul Randunica. La 12.3 km. Lacul Randunica, sau lacul Sf.
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Turnul Falkenhayn - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Falkenhayn inainte de Artmania - Am ajuns in orasul Sibu, cu ocazia festivalului rock Artmania, la ora 18 seara...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Turnul Falkenhayn? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Podul Minciunilor
Podul Minciunilor din Sibiu este primul pod din fonta de pe teritoriul actual al Romaniei, realizat în 1859, acesta asigurand accesul in cetate dinspre Orasul de Jos.
Biserica catolica Sibiu
Biserica parohiala romano-catolica Sfanta Treime este situata in Piata Mare din Sibiu.
Turnul Olarilor
Zidul de pe strada Cetatii din Sibiu isi pastreaza aspectul din a doua jumatate a secolului XV, cand a fost refacut din caramida, prevazut cu drumul de straja.
Johanniskirche
Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu.

Stii vreun loc inedit din judetul Sibiu, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.