Prapastia Genune - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Porumbacu de Sus (Porumbacu de Jos), judetul Sibiu

Prapastia Genune

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Prapastia Genune:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Prapastia Genune.

Cautati geoascunzisul Prapastia Genune si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Cariera de marmura Porumbacu la 1.02 km - * Ferma de cerbi Poiana Neamtului la 3.41 km - * La Belvedere la 3.88 km - * Forest Cinema la 4.96 km - * Valea Avrigelului la 5.35 km - * Dealul Verde la 5.63 km - Pensiunea Dealul Verde este o locatie unica, asezata in mijlocul padurii. * Saua Scarii la 5.85 km - * Varful Scara la 6.14 km - * Varful Serbota la 6.18 km - * Saua Cleopatrei la 6.31 km - * Saua Serbota la 6.34 km -
- Judetul Sibiu

Obiective turistice vecine


Castelul de lut Valea Zanelor
Castelul de lut Valea Zanelor
Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus.
Geo Negoiu
Geo Negoiu la 6.7 km
GR0194 Geo Negoiu
Belvedere Cascada Balea
Belvedere Cascada Balea
La cascada Balea se poate ajunge, pornind din parcarea de langa statia de jos a telecabinei, urmand poteca marcata cu punct rosu.
Cascada Balea
Cascada Balea la 7.52 km. GR0187 Cascada Balea
Poarta potecii
Poarta potecii
De la Balea Cascada putem ajunge sus, la lacul Balea, in trei moduri.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.