Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Pasul Barcaciului - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Pasul Barcaciului

Unde este Pasul Barcaciului?

Pasul Barcaciului.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cutia Peisaj. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Pasul Barcaciului! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Pasul Barcaciului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Pasul Barcaciului?
Prapastia Genune. Saua Scarita. Varful Mazgavu. Refugiul Suru. Saua Cleopatrei. Geo Negoiu. Chiar si locul doi - Am urcat pe o vreme torida dinspre Balea, peste Laitel. (obiectiv turistic cu geocutie) Casa Intoarsa. Dar gasim aici si un mini zoo, teren de joaca pentru copii, si un restaurant in aer liber.

Pasul Barcaciului in limba maghiara - magyarul: Barcaciu-hágó

Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Pasul Barcaciului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Cutia necesita urgent intretinere - Am gasit cutia in noiembrie 2011, vezi inscrisul de la "alte geocutii din judetul Sibiu" unde se pare ca l-am inscris din greseala...
 • Din pacate cutia e intr-o stare cam proasta - Am gasit-o! Era toata uda, probabil din cauza ca n-a fost ascunsa undeva trebuia ultima data...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Pasul Barcaciului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Geo Negoiu
Geo Negoiu la 6.8 km
GR0194 Geo Negoiu Muntii Fagaras

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.