Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Izvorul Dorului - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Izvorul Dorului

Unde este Izvorul Dorului?

Izvorul Dorului, situat in Medias este considerat izvorul cu apa cea mai buna din tot orasul.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Locul unde este ascunsa Locul unde este ingropata comoara Izvorul Dorului 1 Podet Izvorul Dorului 2 Izvorul Dorului 3. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Izvorul Dorului! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Izvorul Dorului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Izvorul Dorului?
Richis. Clopotnita - Cred ca (din pacate) cutiuta a disparut. Biertan. Biertan se afla intr-o zona deluroasa, la stanga raului Tarnava Mare. Gasita - Am gasit cutia! Mersi. (obiectiv interesant cu geocutie)
Moardas. Pana la Agnita si pana la Medias sunt circa 30 km, iar pana la Sibiu, 50 km.
Copsa Mare. Apartine de comuna Biertan. Greseala - Este vorba de biserica din Copsa Mare (nu Mica - cum apare din greseala in text). (obiectiv interesant cu geocutie)
Lacul Jidvei. Valchid. Valchid este o localitate in judetul Sibiu. (geoascunzis)
Canionul Mihaileni. Canionul numit si Rapa lui Brod este situat la 1 km de comuna Mihaileni, are o lungime de 500-600 m si o inaltime a peretilor laterali cuprinsa intre 6 si 25 m. Geocutie lipsa - Din pacate geocutia nu mai e la locul ei.
Biserica armeneasca. Fara un coif de turn, dar cu o geocutie - Imaginea asimetrica a bisericii armenesti din Dumbraveni este rezultatul furtunii din anul 1927, cand vantul puternic a daramat coiful turnului de nord-vest, care de atunci nu a mai fost reconstruit. (obiectiv turistic cu geocutie) Padurea de stejar pufos Tarnava Mare. Lavanda di Maria. In 2023, Lavanda di Maria asteapta vizitatorii intre 23 iunie si 9 iulie, luni-vineri 16-20, sambata-duminica 9-21.
Rusi. Localitatea Rusi (in dialectul sasesc Reissen, in germana Reussen, in maghiara Rüsz), apartine de comuna Slimnic. Gasita - Am gasit cutiuta.
Castelul Bethlen. Danes. Danesul se situeaza in sectorul sudic, la granita cu judetul Sibiu. Gasita - Gasita.
Vurpar. Gasita - Am gasit triunghiul si cutiuta.

Izvorul Dorului in limba maghiara - magyarul: A vágy forrása

Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Izvorul Dorului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Gasita - Am gasit cutia in padure...
 • La primele ore ale diminetii - Am pornit in cautarea acestui ascunzis la primele ore ale diminetii...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Izvorul Dorului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Brateiu
Brateiu
Brateiu, mai demult Bratei este un sat in partea de nord a judetului Sibiu, in Podisul Tarnavelor.
Valea Viilor
Valea Viilor la 9.41 km
GR0548 Valea Viilor

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.