Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Hosman (Nocrich), judetul Sibiu

Hosman - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Hosman

Hosman

Hosman (in germana Holzmengen, in maghiara Holcmány), este o localitate din judetul Sibiu...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Hosman:

Spre biserica din Hosman 2
Spre biserica din Hosman 2
Intrare
Intrare
Turn cu ceas
Turn cu ceas
Zidurile fortificatiei
Zidurile fortificatiei

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Hosman.

Cautati geoascunzisul Hosman si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Marpod la 6.79 km - Marpod (in germana Marpod, Marpolden, Maierpod, in maghiara Márpod) este un sat din judetul Sibiu. * Balta lui Iancu la 8.54 km - * Balta lui Raul la 10.22 km - * Manastirea Cisterciana la 11.89 km - Manastirea Carta, fosta manastire cisterciana din Tara Fagarasului, actualmente biserica evanghelica a comunitatii locale germane, situata pe malul stang al Oltului, intre municipiile Sibiu si Fagaras, in imediata vecinatate a localitatilor de azi Carta si Cartisoara. * Panoramic Dino Park la 13.39 km - Loc de joaca pentru copii in zona turistica Valea Avrigului, langa Avrig. * Ferma vedetelor la 15.14 km - * Povestea Calendarului la 16.14 km - Un parc tematic care prezinta legendele celor 12 luni ale anului, intr-o forma spectaculoasa si inedita. * Casa Intoarsa la 16.97 km - Casa Intoarsa este atractia principala din cadrul Brambura Park de langa Avrig. * Dealul Verde la 17.15 km - Pensiunea Dealul Verde este o locatie unica, asezata in mijlocul padurii. * Canionul Mihaileni la 17.46 km - Canionul numit si Rapa lui Brod este situat la 1 km de comuna Mihaileni, are o lungime de 500-600 m si o inaltime a peretilor laterali cuprinsa intre 6 si 25 m. * Forest Cinema la 17.83 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Nou
Nou
Nou (in germana Neudorf, in maghiara Szászújfalu) este o localitate din judetul Sibiu, care apartine de comuna Rosia.
Palatul Brukenthal
Palatul Brukenthal
Palatul Brukenthal din Avrig a fost resedinta de vara a guvernatorului Transilvaniei Samuel von Brukenthal.
Daia
Daia
Daia (in germana Thalheim, in maghiara Dolmány) este o localitate din judetul Sibiu.
Casolt
Casolt
Casolt (in germana Kastenholz, in maghiara Hermány) este o localitate din judetul Sibiu, situata pe Valea Hartibaciului.
Biserica fortificata
Biserica fortificata
Bradu (traditional, Brad) este actualmente in compunerea Avrigului.
Chirpar
Chirpar
Chirpar (in germana Kirchberg, in maghiara Kürpöd), este un sat in partea de est a judetului Sibiu, in Podisul Hartibaciului.
Castelul de lut Valea Zanelor
Castelul de lut Valea Zanelor
Castelul de lut Valea Zanelor se afla pe teritoriul satului Porumbacu de Sus.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.