Gura Raului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Gura Raului, judetul Sibiu

Gura Raului

Barajul de la Gura Raului, situat la aproximativ 3 km de localitate, este un baraj artifical cu scopul principal de a alimenta cu apa orasul Sibiu, comunele Gura Raului, Cristian, Sura Mare, Ocna Sibiului si Selimbar. Barajul are si scopul de a atenua viiturile si de a produce energie electrica. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Barajul de la Gura Raului 1 Barajul de la Gura Raului 2 Barajul de la Gura Raului 3 Barajul de la Gura Raului 4 Lacul de acumulare 1 Barca Lacul de acumulare 2 Lacul de acumulare 3 Bivoli in noroi Bivol... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Gura Raului.

Cautati geoascunzisul Gura Raului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
19050 Biserica Sfanta Treime. Sibiel (Budenbach, Biddenbach in germana, Szibiel in maghiara) este o localitate la 20 km vest de Sibiu. 20162 Padurea Barcul Rosu. Padurea Barcul Rosu este o padure de stejar aflata langa Sibiel, cu o legenda interesanta. 24985 Varful Oncesti. Varful Oncesti (1720 m) din muntii Cindrel se inalta deasupra statiunii Paltinis. 27167 Lacul Sacel. 28056 Lacul Cristian. 33074 Izvorul P Babei. 34823 Biserica din Grossau. Cetatea taraneasca este compusa din biserica fortificata si incinta de aparare. 35181 Saua Besineu. 36867 Cetatea Tilisca. 38148 Varful Rozdesti. 40864 Varful Pogoana. 41121 Calcarele cretacice de la Cisnadioara. Calcarele cretacice de la Cisnadioara sunt considerate monument al naturii cu valoare paleontologica. 42001 Rosen Garten. Padurea de langa refugiul Rosen Garten construit in 1979. 42318 Saua Serbanesti. 44255 Biserica evanghelica. Biserica Evanghelica din Cisnadioara, situata in centrul satului, a fost construita in stil baroc si a fost finalizata in 1764. 44889 Cetatea Cisnadioara. Este o cetate taraneasca, in interiorul careia se afla ruinele bisericii Sf.
Valori naturale - Judetul Sibiu
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Bradul urias de 500 de ani la 3.98 km. GR1565 Bradul urias de 500 de ani
Biserica Sfantul Nicolae
Fantanele, mai demult Cacova sau Cacova Sibiului, (Krippesseifn sau Krebsbach in germana, Szebenkákova in maghiara) este un sat situat la 20 km vest de Sibiu.
Cetatea Salgo
Cetatea Salgo se afla la sud-vest de satul Sibiel, pe Varful Zidului, la altitudinea de 1098 m.
Casa Andrei Otetea la 5.64 km. GR2413 Casa Andrei Otetea Sibiel
Cibinburg
Comuna Orlat se afla la 15 km vest de orasul Sibiu.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Gasita - Am gasit cutiuta...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.