Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cisnadie - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Cisnadie, judetul Sibiu

Unde este Cisnadie?

Orasul Cisnadie este asezat intr-o pitoreasca depresiune la poalele dealului Magura, intr-o zona inconjurata de paduri si livezi, la 14 km sud de municipiul Sibiu. La Cisnade se ajunge pe un drum modernizat ce se desprinde din drumul E 81 la iesirea din Sibiu spre Talmaciu. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Biserica fortificata Informatii vizitare Intrare Fortificatie Cadran solar 3833 Renovat in mai 1905 Portal gotic Fereastra romanica Inscriptie Turnul portii. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cisnadie! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cisnadie si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Cisnadie?
Turnul Olarilor Sibiu. Strada Cetatii este flancata de trei turnuri de aparare care apartin celei de-a treia centuri de fortificatii.
Johanniskirche Sibiu. Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu. (geoascunzis)
Turnul Zincarilor. (punct de interes turistic cu geocutie) Biserica catolica Sibiu. La 9.3 km. Biserica catolica a fost construita de iezuti între anii 1726-1733 in spiritul barocului timpuriu vienez. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) In limba maghiara - magyarul: Nagydisznód
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cisnadie - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cisnadie? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Cetatea Cisnadioara
Este o cetate taraneasca, in interiorul careia se afla ruinele bisericii Sf.
Calcarele cretacice de la Cisnadioara
Calcarele cretacice de la Cisnadioara sunt considerate monument al naturii cu valoare paleontologica.
Parcul Natural Dumbrava Sibiului
Parcul Natural Dumbrava Sibiului este o arie protejată de interes national, care se afla la limita sud-vestica a Sibiului.
Rosen Garten
Padurea de langa refugiul Rosen Garten construit in 1979.

Stii vreun loc inedit din judetul Sibiu, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Alegeti un sistem de dus promotii limitate dintr-o gama foarte variata, cu o singura iesire, doua, trei sau chiar patru iesiri disponibile. Sisteme de dus complexe cu cabina clasica, walk-in sau dreptunghiulare. Pentru ca aceste dusuri complete sa functioneze eficient este recomandabil consultarea unui instalator.
Sisteme dus promotii limitate

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.