Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cindrel - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Atractie naturala(imagine generica atractii naturale)

Unde este Cindrel?

Aflati in partea nord-estica a muntilor dintre Olt, Jiu si Strei, muntii Cindrel (alt. max. varful Cindrel, 2244 m) sunt usor accesibili, neavind stancarii si abrupturi deosebite.

In apropierea virfului Cindrel se adapostesc pitorestile iezere ale Cindrelului. Acest masiv este vestit si prin statiunea Paltinis (1450 m), dotata cu hoteluri, vile si cabane, cat si cu partii excelente de schi (teleferic, teleschi).

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cindrel! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cindrel si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cindrel?
Varful Stramba Mare 1830 m. Saua Besineu. La 7.8 km. Izvorul P Babei. Poiana Padina Rudarilor. Cascada Cataractele Lotrului. Varful Oncesti Muntii Cindrel. Oncesti - Dupa ce am urcat cu telescaunul, am continuat urcusul pana aici si am ramas impresionat de privelistea oferita din acest loc. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie)

Cindrel in limba maghiara - magyarul: Csindrel

Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cindrel - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Gasita - Am gasit cutia de pe virful Cindrel...
 • Bomboane si alte alimente - Felicitari pentru gasirea geocutiei...
 • Am gasit geocutia - Am luat o moneda de 10 coroane cehe si o bricheta...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cindrel? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Varful Rozdesti
Varful Rozdesti la 6.57 km
GR0708 Varful Rozdesti
Varful Oncesti
Varful Oncesti
Varful Oncesti (1720 m) din muntii Cindrel se inalta deasupra statiunii Paltinis.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.