Cindrel - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Paltinis (Sibiu), judetul Sibiu

Cindrel

Aflati in partea nord-estica a muntilor dintre Olt, Jiu si Strei, muntii Cindrel (alt. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cindrel.

Cautati geoascunzisul Cindrel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
21154 Rezervatia Cristesti. 23154 Varful Stramba Mare 1830 m. 24348 Saua Besineu. 26291 Izvorul P Babei. 26558 Poiana Padina Rudarilor. 38858 Cascada Cataractele Lotrului. 40870 Varful Pogoana. 41693 Varful Oncesti. Varful Oncesti (1720 m) din muntii Cindrel se inalta deasupra statiunii Paltinis. 43527 Lacul Oasa. 43860 Bradul urias de 500 de ani. 52881 Curmatura Vidrutei. 54350 Lacul Vidra. 56269 Gura Raului. Barajul de la Gura Raului, situat la aproximativ 3 km de localitate, este un baraj artifical cu scopul principal de a alimenta cu apa orasul Sibiu, comunele Gura Raului, Cristian, Sura Mare, Ocna Sibiului si Selimbar. 56887 Luncile Prigoanei. 58790 Casa Andrei Otetea. 60875 Lunca cu Funiile. 60988 Lacul baraj Tau Bistra.
Valori naturale - Judetul Sibiu
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Varful Cindrel la 0.03 km. GR1717 Varful Cindrel
Iezeru Mare la 0.95 km. GR1059 Iezeru Mare Muntii Cindrel
Saua Canaia la 1.77 km. GR1454 Saua Canaia
Refugiul Canaia la 2.93 km. GR1413 Refugiul Canaia
Pasul Steflesti la 3.45 km. GR1557 Pasul Steflesti

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Gasita - Am gasit cutia de pe virful Cindrel...
 • Bomboane si alte alimente - Felicitari pentru gasirea geocutiei...
 • Am gasit geocutia - Am luat o moneda de 10 coroane cehe si o bricheta...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.