Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Slimnic, judetul Sibiu

Cetatea Slimnic - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cetatea Slimnic

Cetatea Slimnic

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Slimnic:

Casa parohiala evanghelica
Casa parohiala evanghelica
Cetatea Slimnic 1
Cetatea Slimnic 1
Cetatea Slimnic 2
Cetatea Slimnic 2
Cetatea Slimnic 3
Cetatea Slimnic 3

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Slimnic.

Cautati geoascunzisul Cetatea Slimnic si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu

Obiective turistice vecine


Biserica Reformata Ocna Sibiului
Biserica Reformata Ocna Sibiului la 9.24 km. Biserica Reformata-Calvina din Ocna Sibiului a fost construita intre anii 1240-1280 pe ruinele unei manastiri a cavalerilor din ordinul Sfantul Gheorghe.
Turnul Falkenhayn
Turnul Falkenhayn
Gusterita (Hammersdorf în germana, Szenterzsébet în maghiara) a fost odinioara un sat sasesc, iar din 1950 face parte din municipiul Sibiu.
Sibiu
Sibiu la 13.55 km. GR0134 Sibiu
Biserica catolica Sibiu
Biserica catolica Sibiu
Biserica parohiala romano-catolica Sfanta Treime este situata in Piata Mare din Sibiu.
Turnul Zincarilor
Turnul Zincarilor la 13.89 km. Fostul Turn al Zincarilor sau a Fierarilor a fost construit in secolul XVI si a facut parte din incinta a treia de fortificatii din jurul Sibiului.
Johanniskirche
Johanniskirche
Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu.
Nou
Nou
Nou (in germana Neudorf, in maghiara Szászújfalu) este o localitate din judetul Sibiu, care apartine de comuna Rosia.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.