Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cetatea Slimnic - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Slimnic, judetul Sibiu

Unde este Cetatea Slimnic?

Cetatea Slimnic Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre cetatea Slimnic Casa parohiala evanghelica Cetatea Slimnic 1 Cetatea Slimnic 2 Cetatea Slimnic 3 Cetatea Slimnic 4 Usa de la intrare Cetatea Slimnic 5 Cetatea Slimnic 6 3416 3417. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Slimnic! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cetatea Slimnic si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Slimnic?
Lacul Randunica. Ioan de la Ocna Sibiului.
Lacul Negru Ocna Sibiului. Suprafata sa este de 505 m2.
Balta cu namol Ocna Sibiului. Lacul Balta cu Namol de la Ocna Sibiului s-a format intr-o excavatie in acoperamantul sarii.
Lacul Gura Minei Ocna Sibiului. Lacul Austel Ocna Sibiului. Lacul Austel de la Ocna Sibiului s-a format pe locul unei vechi saline neatestate documentar.
Lacul Brancoveanu Ocna Sibiului. Lacul Brancoveanu de la Ocna Sibiului este situat pe locul unei saline ce se afla in exploatare pana in anul 1699, cand infiltratiile de apa au determinat parasirea ei, la adancimea de 140 m.
Lacul Verde Ocna Sibiului. Biserica Reformata Ocna Sibiului. Biserica Reformata-Calvina din Ocna Sibiului a fost construita intre anii 1240-1280 pe ruinele unei manastiri a cavalerilor din ordinul Sfantul Gheorghe. (geoobiectiv cu geocutie)
Obiective cultural-istorice - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cetatea Slimnic - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Slimnic? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Biserica evanghelica Slimnic la 0.23 km
GR2423 Biserica evanghelica Slimnic
Rusi
Localitatea Rusi (in dialectul sasesc Reissen, in germana Reussen, in maghiara Rüsz), apartine de comuna Slimnic.

Stii vreun loc inedit din judetul Sibiu, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Lavoare baie colorate pret promo cu discount pana la 52% off. Chiuvete si baterii bucatarie cu discount pana la 36% off.
Lavoare baie colorate Chiuvete baterii bucatarie pret promo

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.