Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Cisnadioara (Cisnadie), judetul Sibiu

Cetatea Cisnadioara - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cetatea Cisnadioara

Cetatea Cisnadioara

Este o cetate taraneasca, in interiorul careia se afla ruinele bisericii Sf...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Cisnadioara:

Cetatea Cisnadioara
Cetatea Cisnadioara
Informatii vizitare
Informatii vizitare
Fereastra oarba
Fereastra oarba
OLA TB
OLA TB

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Cisnadioara.

Cautati geoascunzisul Cetatea Cisnadioara si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Rosen Garten la 5.34 km - Padurea de langa refugiul Rosen Garten construit in 1979. * Lac Tocile la 6.54 km - * Suvara Sasilor la 9.36 km - * Varful Prejba la 10.6 km - * Turnul Olarilor la 10.62 km - Zidul de pe strada Cetatii din Sibiu isi pastreaza aspectul din a doua jumatate a secolului XV, cand a fost refacut din caramida, prevazut cu drumul de straja. * Pod nou peste Cibin la 10.65 km - * Podul Minciunilor la 11.07 km - Podul Minciunilor din Sibiu este primul pod din fonta de pe teritoriul actual al Romaniei, realizat în 1859, acesta asigurand accesul in cetate dinspre Orasul de Jos. * Biserica din Grossau la 11.23 km - Cetatea taraneasca este compusa din biserica fortificata si incinta de aparare. * Lacul Cristian la 13.01 km - * Cibinburg la 13.27 km - Comuna Orlat se afla la 15 km vest de orasul Sibiu. * Padurea Barcul Rosu la 16.08 km - Padurea Barcul Rosu este o padure de stejar aflata langa Sibiel, cu o legenda interesanta. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Calcarele cretacice de la Cisnadioara
Calcarele cretacice de la Cisnadioara
Calcarele cretacice de la Cisnadioara sunt considerate monument al naturii cu valoare paleontologica.
Cisnadie
Cisnadie
Orasul Cisnadie este asezat intr-o pitoreasca depresiune la poalele dealului Magura, intr-o zona inconjurata de paduri si livezi, la 14 km sud de municipiul Sibiu.
Gradina zoologica Sibiu
Gradina zoologica Sibiu la 6.52 km. GR1989 Gradina zoologica Sibiu
Parcul Natural Dumbrava Sibiului
Parcul Natural Dumbrava Sibiului
Parcul Natural Dumbrava Sibiului este o arie protejat„ de interes national, care se afla la limita sud-vestica a Sibiului.
Biserica evanghelica Turnisor
Biserica evanghelica Turnisor
Biserica evanghelica din Turnisor este o biserica evanghelica situata in cartierul Turnisor, in germana Neppendorf, al orasului Sibiu.
Parcul Petofi Sandor
Parcul Petofi Sandor
In vecinatatea complexului Alba Iulia din Sibiu se afla parcul, care poarta numele celui mai mare poet ungur, Petofi Sandor.
Johanniskirche
Johanniskirche
Biserica Sfantul Ioan (Johannis) este situata pe strada Mitropoliei din Sibiu.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Geocutia Cetatea Cisnadioara - Geocutia este/era in partea dreapta, cum stam fata in fata cu poarta...
 • Poze cu pietrele rotunde - Felicitari pentru gasirea geocutiei...
 • Cetatea Cisnadioara - Am gasit cutia...
 • Gasita - Am gasit cutia ascunsa...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.