Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Canionul Mihaileni - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Canionul Mihaileni

Unde este Canionul Mihaileni?

Canionul numit si Rapa lui Brod este situat la 1 km de comuna Mihaileni, are o lungime de 500-600 m si o inaltime a peretilor laterali cuprinsa intre 6 si 25 m.

Zona protejata se intinde pe 15 ha. Acces pana in Mihaileni cu masina pe drumul dintre Seica Mare - Agnita (DJ 141) si din comuna pana la canion pe jos.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Canionul Mihaileni Spre canion Drumul nu va fi la fel Perete argilos Noroi uscat Parau uscat Canyonul Mihaileni 1 Canyonul Mihaileni 2 Canyonul Mihaileni 3 Canyonul Mihaileni 4 Canyonul Mihaileni 5. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Canionul Mihaileni! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Canionul Mihaileni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Canionul Mihaileni?
Hosman. Apartine de comuna Nocrich.
Nou Neudorf. Nou (in germana Neudorf, in maghiara Szászújfalu) este o localitate din judetul Sibiu, care apartine de comuna Rosia. Gasita - Am gasit cutiuta. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacul Trei Stejari. Izvorul Dorului. Izvorul Dorului, situat in Medias este considerat izvorul cu apa cea mai buna din tot orasul. Gasita - Am gasit cutia in padure. (geoascunzis)
Agnita. Agnita, pomenita pentru prima oara intr-un document de la 1280, este un orasel cu traditie mestesugareasca, renumit prin breslele de altadata ale tabacarilor, cizmarilor, croitorilor, dogarilor si olarilor, avand economie semi-rurala. Biserica - Frumoasa biserica.

Canionul Mihaileni in limba maghiara - magyarul: Sálfalvi szakadék

Valori naturale - Judetul Sibiu
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Canionul Mihaileni - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Geocutie lipsa - Din pacate geocutia nu mai e la locul ei...
 • Ascunzis devastat? - Poate nu am ales cea mai buna metoda de a ma apropia de canion...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Canionul Mihaileni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Moardas
Moardas
Moardas este o localitate din judetul Sibiu, se afla la 20 km est de Seica Mare in directia Agnita, intr-o zona impadurita.
Vurpar
Vurpar
Vurpar (in germana Burgberg, in maghiara Vurpód) este un sat din judetul Sibiu.

Stii locuri de vizitat din judetul Sibiu, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.