Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Satu Mare - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Satu Mare

Unde este Satu Mare?

Municipiul Satu Mare se afla in judetul Satu Mare, in nord-vestul Romaniei, pe raul Somes, la 13 km de granita cu Ungaria si 27 km de granita cu Ucraina.

In Satu-Mare exista mai multe obiective turistice care pot fi vizitate, printre care: Turnul Pompierilor, Parc Centrul Nou, Parc Centru Vechi, Parc Vasile Lucaciu, Gradina Romei.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Satu Mare. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Satu Mare! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Satu Mare si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Satu Mare?
Balta Adrian. Cuta. La 29.1 km. Comuna Socond, satul Cuta. Voi reveni cu urmatoarea ocazie - Am fost acolo dar nu am gasit cutia, poate din cauza zapezii, sau poate din cauza ca nu am citit atent toate detaliile de aici. (geoascunzis)
Lacul Calinesti. Dealul Comorii. La 31 km. Rozeta de piatra. La 34.3 km. Rozeta de piatra este denumirea data unei formatiuni de coloane andezitice, care se gasesc in cariera Ilba.
Capela Sfanta Treime. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Vama. Turnul de apa. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Tiream. Lacul Barnod. Lacul Ianculesti. Lacul Nistru. Capela Kigye. Este singura constructie ramasa din satul depopulat Chighie in anii 1703-1711.
Castanii de langa Tautii-Magheraus. Biserica reformata Tasnad. (obiectiv turistic cu geocutie) Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti.
Obiective cultural-istorice - Judetul Satu Mare
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Satu Mare - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Cu usurinta - Am gasit azi cu usurinta, geocutia...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Satu Mare? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Cuta
Cuta
Comuna Socond, satul Cuta.

Stii locuri de vizitat din judetul Satu Mare, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.