Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Satu Mare - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Satu Mare

Satu Mare

Municipiul Satu Mare se afla in judetul Satu Mare, in nord-vestul Romaniei, pe raul Somes, la 13 km de granita cu Ungaria si 27 km de granita cu Ucraina...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Satu Mare:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Satu Mare.

Cautati geoascunzisul Satu Mare si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Gradina Romei la 1.27 km - * Catedrala romano-catolica la 2.25 km - * Turnul Pompierilor la 2.26 km - * Biserica reformata Cu lanturi la 2.3 km - * Lacul Odoreu la 9.06 km - * Lacul Dara la 11.64 km - * Lacurile Oar la 14.09 km - * Cetatea Ardud la 15.99 km - Cetatea Ardud, construita in 1481 de viitorul voievod al Transilvaniei Bartolomeu Dragffy, de plan poligonal cu bastioane de colt, a fost una dintre cele mai puternice fortarete seniorale din nordul Transilvaniei. * Lacurile Bercu Nou la 16.69 km - * Balta Porumbesti la 18.03 km - * Lacul lui Goe la 18.68 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cuta
Cuta
Comuna Socond, satul Cuta.
Capela Sfanta Treime
Capela Sfanta Treime la 34.43 km. GR2552 Capela Sfanta Treime Carei
Turnul de apa
Turnul de apa la 35.4 km. GR2551 Turnul de apa Carei
Biserica reformata Tasnad
Biserica reformata Tasnad la 43.19 km. GR0217 Biserica reformata Tasnad
Casa muzeala svabeasca
Casa muzeala svabeasca la 45.72 km. Petresti este situata la 43 km de municipiul Satu Mare, pe drumul DN 19 Satu Mare–Oradea.
Lacul Albastru
Lacul Albastru la 61.07 km. La Lacul Albastru se ajunge din orasul Baia Sprie, urmand strada care ne duce in directia nord, pana la padure.
Ruinele cetatii Bathory
Ruinele cetatii Bathory la 63.49 km. GR0241 Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cu usurinta - Am gasit azi cu usurinta, geocutia...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.