Lacurile Oar - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Oar (Vetis), judetul Satu Mare

Lacurile Oar

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacurile Oar.

Cautati geoascunzisul Lacurile Oar si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
69972 Lacurile Bercu Nou. 72666 Lacul Odoreu. 73385 Capela Sfanta Treime. 73558 Turnul de apa. 80635 Balta Porumbesti. 87427 Lacul Tiream. 95610 Dunele de nisip de la Foieni. 96009 Lacul Ianculesti. 96477 Lacul lui Goe. 96495 Lacul Barnod. 96750 Lacul Turulung. 97717 Capela Kigye. Capela singuratica Kigye se afla intre Petresti si Carei. 100417 Balta Adrian. 108534 Casa muzeala svabeasca. Petresti este situata la 43 km de municipiul Satu Mare, pe drumul DN 19 Satu Mare–Oradea. 113288 Cuta. Comuna Socond, satul Cuta. 119885 Biserica reformata Tasnad. 124570 Dealul Comorii.
Valori naturale - Judetul Satu Mare
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Dara la 3.08 km. GR2131 Lacul Dara
Biserica reformata Cu lanturi la 11.83 km. GR2508 Biserica reformata Cu lanturi Satu Mare
Turnul Pompierilor la 11.9 km. GR2505 Turnul Pompierilor Satu Mare
Catedrala romano-catolica la 11.98 km. GR2506 Catedrala romano-catolica Satu Mare
Gradina Romei la 12.9 km. GR2507 Gradina Romei Satu Mare

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.