Lacul Turulung - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Turulung, judetul Satu Mare

Lacul Turulung

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Turulung.

Cautati geoascunzisul Lacul Turulung si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
65422 Gradina Romei. 67196 Lacul Vama. 67698 Biserica reformata Cu lanturi. 67783 Turnul Pompierilor. 68091 Catedrala romano-catolica. 87122 Lacul Dara. 93641 Rozeta de piatra. Rozeta de piatra este denumirea data unei formatiuni de coloane andezitice, care se gasesc in cariera Ilba. 96750 Lacurile Oar. 105400 Cetatea Ardud. Cetatea Ardud, construita in 1481 de viitorul voievod al Transilvaniei Bartolomeu Dragffy, de plan poligonal cu bastioane de colt, a fost una dintre cele mai puternice fortarete seniorale din nordul Transilvaniei. 113012 Lacul Nistru. 116959 Castanii de langa Tautii-Magheraus. 134445 Cuta. Comuna Socond, satul Cuta. 134562 Lacurile Moftin. 137705 Lacul Firiza. 141928 Cimitirul Vesel. Cimitirul Vesel de la Sapanta. 145756 Taul lui Dumitru. 147533 Coloanele de la Limpedea.
Valori naturale - Judetul Satu Mare
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul lui Goe la 2.95 km. GR2169 Lacul lui Goe Adrian
Balta Adrian la 3.9 km. GR2386 Balta Adrian
Balta Porumbesti la 8.37 km. GR2273 Balta Porumbesti
Lacurile Bercu Nou la 12.26 km. GR2361 Lacurile Bercu Nou
Dealul Comorii la 12.39 km. GR0918 Dealul Comorii Batarci

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.