Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Cuta - Socond - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cuta - Socond

Cuta - Socond

Comuna Socond, satul Cuta...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cuta - Socond:

Copacul din varful dealului
Copacul din varful dealului

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cuta - Socond.

Cautati geoascunzisul Cuta - Socond si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Cetatea Ardud la 14.85 km - Cetatea Ardud, construita in 1481 de viitorul voievod al Transilvaniei Bartolomeu Dragffy, de plan poligonal cu bastioane de colt, a fost una dintre cele mai puternice fortarete seniorale din nordul Transilvaniei. * Lacul Motis la 16.71 km - * Lacul Salatig la 22.05 km - * Lacul Benesat la 26.98 km - * Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti la 26.99 km - * Lacul Odoreu la 27.38 km - * Gradina Romei la 29.12 km - * Catedrala romano-catolica la 29.19 km - * Turnul Pompierilor la 29.4 km - * Biserica reformata Cu lanturi la 29.52 km - * Lacul Satulung la 31.99 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Satu Mare
Satu Mare
Municipiul Satu Mare se afla in judetul Satu Mare, in nord-vestul Romaniei, pe raul Somes, la 13 km de granita cu Ungaria si 27 km de granita cu Ucraina.
Biserica reformata Tasnad
Biserica reformata Tasnad la 32.08 km. GR0217 Biserica reformata Tasnad
Ruinele cetatii Bathory
Ruinele cetatii Bathory la 37.76 km. GR0241 Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei
Capela Sfanta Treime
Capela Sfanta Treime la 40.14 km. GR2552 Capela Sfanta Treime Carei
Biserica reformata
Biserica reformata la 40.62 km. GR0240 Biserica reformata Zalau
Biserica catolica
Biserica catolica la 40.65 km. GR2512 Biserica catolica Zalau
Turnul de apa
Turnul de apa la 42.98 km. GR2551 Turnul de apa Carei

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Voi reveni cu urmatoarea ocazie - Am fost acolo dar nu am gasit cutia, poate din cauza zapezii, sau poate din cauza ca nu am citit atent toate detaliile de aici...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.