Lacul Salatig - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Salatig, judetul Salaj

Lacul Salatig

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Salatig.

Cautati geoascunzisul Lacul Salatig si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
65102 Varful Pomat. 65193 Castrul roman Porolissum. 66659 Biserica reformata. 66920 Biserica catolica. 69243 Cuta. Comuna Socond, satul Cuta. 71649 Gradina Zmeilor. Pe latura vestica a Podisului Somesan, langa localitatea Galgau Almasului, la numai 9 km sud de orasul Jibou, pe un afluent de stanga a Vaii Almasului, gasim o adevarata perla turistica: Gradina Zmeilor. 74095 Magura Stanii. 74880 Rezervatia peisagistica Stanii Clitului. 79134 Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti. 79524 Monumentul cepei. 80450 Lacul Varsolt. 81489 Pestera Valenii Somcutei. 83690 Biserica de lemn. 85063 Strandul termal Broscarie. 88061 Magura Simleului. 90526 Ruinele cetatii Bathory.
Valori naturale - Judetul Salaj
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Motis la 7.74 km. GR2239 Lacul Motis
Lacul Benesat la 13.98 km. GR2050 Lacul Benesat
Calcarele de la Rona la 16.12 km. GR1437 Calcarele de la Rona
Pietrele Mosul si Baba la 16.83 km. GR1280 Pietrele Mosul si Baba
Stejarisul de balta Panic la 18.33 km. GR0830 Stejarisul de balta Panic

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.