Lacul Motis - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Motis (Cehu Silvaniei), judetul Salaj

Lacul Motis

Lacul Motis Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Motis.

Cautati geoascunzisul Lacul Motis si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
66257 Calcarele de la Rona. 70716 Pestera Valenii Somcutei. 71762 Plop negru. Plopul negru de langa Ciocmani, cu circumferinta de 10,7 m, se afla langa raul Somes. 76635 Lacul Satulung. 81103 Stejarisul de balta Panic. 81838 Rezervatia peisagistica Stanii Clitului. 88400 Varful Pomat. 88542 Castrul roman Porolissum. 89584 Gradina Zmeilor. Pe latura vestica a Podisului Somesan, langa localitatea Galgau Almasului, la numai 9 km sud de orasul Jibou, pe un afluent de stanga a Vaii Almasului, gasim o adevarata perla turistica: Gradina Zmeilor. (obiectiv turistic cu geocutie) 90941 Biserica reformata. (obiectiv turistic cu geocutie) 91198 Biserica catolica. (obiectiv turistic cu geocutie) 98207 Magura Stanii. 98800 Cetatea Ardud. Cetatea Ardud, construita in 1481 de viitorul voievod al Transilvaniei Bartolomeu Dragffy, de plan poligonal cu bastioane de colt, a fost una dintre cele mai puternice fortarete seniorale din nordul Transilvaniei. 99378 Monumentul cepei. 100040 Pestera Magurici. 102461 Cetatea Chioarului.
Valori naturale - Judetul Salaj
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Salatig la 7.74 km. GR2288 Lacul Salatig
Lacul Benesat la 11.56 km. GR2050 Lacul Benesat
Cuta
Comuna Socond, satul Cuta.
Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti la 18.97 km. GR0838 Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti
Pietrele Mosul si Baba la 19.99 km. GR1280 Pietrele Mosul si Baba

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.