Lacul Benesat - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Benesat, judetul Salaj

Lacul Benesat

Lacul Benesat Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Benesat.

Cautati geoascunzisul Lacul Benesat si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
50733 Calcarele de la Rona. 51581 Rezervatia peisagistica Stanii Clitului. 56583 Lacul Satulung. 63811 Pestera Magurici. 68374 Pestera Boiu Mare. 69617 Cetatea Chioarului. 74167 Gradina Zmeilor. Pe latura vestica a Podisului Somesan, langa localitatea Galgau Almasului, la numai 9 km sud de orasul Jibou, pe un afluent de stanga a Vaii Almasului, gasim o adevarata perla turistica: Gradina Zmeilor. (obiectiv turistic cu geocutie) 78004 Canionul cu trei vai. Canionul cu trei vai se afla la nord de Rus, catre Buzas, in aval, pe flancul stang al raului Somes. 84730 Cuta. Comuna Socond, satul Cuta. (obiectiv turistic cu geocutie) 87449 Varful Pomat. 87791 Castrul roman Porolissum. 95817 Stejarisul de balta Panic. 99098 Biserica reformata. (obiectiv turistic cu geocutie) 99472 Biserica catolica. (obiectiv turistic cu geocutie) 101435 Magura Stanii. 106308 Castanii de langa Tautii-Magheraus.
Valori naturale - Judetul Salaj
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Motis la 11.56 km. GR2239 Lacul Motis
Pestera Valenii Somcutei la 11.97 km. GR1666 Pestera Valenii Somcutei
Pietrele Mosul si Baba la 12.5 km. GR1280 Pietrele Mosul si Baba
Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti la 13.86 km. GR0838 Rezervatia de stejar Bavna-Cogna Lucacesti
Lacul Salatig la 13.98 km. GR2288 Lacul Salatig

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.