Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Nadasu (Izvoru Crisului), judetul Cluj

Cetatea Varjuvar - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cetatea Varjuvar

Cetatea Varjuvar

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Varjuvar:

Turn
Turn
Acoperis
Acoperis
Din padure
Din padure
Detaliu
Detaliu

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Varjuvar.

Cautati geoascunzisul Cetatea Varjuvar si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Cetatea Almasului la 7.38 km - * La Plese la 8.09 km - La aproximativ 300 m nord-est de satul Dancu, pe Dealul Plesa Dancului, se afla formatiunile geologice La Plese. * Laguna Verde la 10.77 km - Sub denumirea improprie Laguna Verde sunt cunoscute doua lacuri, care se afla la 1,2 km nord-vest de Laguna Albastra. * Mina evreilor la 15.04 km - * Crucea Granicerului la 16.23 km - * Canionul Rasca la 17.27 km - * Castrul roman la 17.87 km - * Avenul Dobru Huda Tatarilor la 18.73 km - * Stanca Barlogul Lupilor la 18.88 km - * Tunelul Verde al Dragostei la 18.92 km - * Piatra Corbilor la 19.07 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Biserica de lemn din Zimbor
Biserica de lemn din Zimbor la 16.78 km. Biserica de lemn din Zimbor este monument istoric, dateaza din mijlocul secolului al XVII-lea.
Biserica reformata din Zimbor
Biserica reformata din Zimbor la 17.38 km. Biserica reformata din Zimbor este un ansamblu de monumente istorice, format din cladirea bisericii reformate si un turn-clopotnita din lemn.
Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului
Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului la 20.51 km. GR0239 Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului
Biserica reformata
Biserica reformata
Biserica reformata-calvina a fost construita dupa anul 1241 de catre episcopul Petrus, in stil romanic.
Dealul Cetatii
Dealul Cetatii
Pe Dealul Cetatii de langa localitatea Mera vom gasi un sit arheologic, inscris pe lista Monumentelor Istorice ale Judetului Cluj.
Biserica de lemn
Biserica de lemn la 28.43 km. GR2582 Biserica de lemn Ciumarna
Varful Vladeasa
Varful Vladeasa la 29.22 km. GR1923 Varful Vladeasa

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Varju... cum? - Ma incapatanez sa ajung la Varjuvar de vreo doi ani...
 • O zi splendida - Intr-o excursie cu bicicleta am găsit geocutia de la Varjuvar...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.