Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Almasu, judetul Salaj

Cetatea Almasului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cetatea Almasului

Cetatea Almasului

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Almasului:

Trecatoare
Trecatoare
Almasu
Almasu
Turnul cetății Almașului
Turnul cetății Almașului
Poarta turnului
Poarta turnului

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Almasului.

Cautati geoascunzisul Cetatea Almasului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* La Plese la 6.82 km - La aproximativ 300 m nord-est de satul Dancu, pe Dealul Plesa Dancului, se afla formatiunile geologice La Plese. * Cetatea Varjuvar la 7.38 km - * Laguna Verde la 10.87 km - Sub denumirea improprie Laguna Verde sunt cunoscute doua lacuri, care se afla la 1,2 km nord-vest de Laguna Albastra. * Castrul roman la 11.72 km - * Gresiile din Stanca Dracului la 17.87 km - * Poiana cu narcise Racas Hida la 20.89 km - * Mina evreilor la 21.27 km - * Crucea Granicerului la 22.63 km - * Canionul Rasca la 23.91 km - * Magura Stanii la 24.39 km - * Avenul Dobru Huda Tatarilor la 24.93 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Biserica reformata din Zimbor
Biserica reformata din Zimbor la 11.55 km. Biserica reformata din Zimbor este un ansamblu de monumente istorice, format din cladirea bisericii reformate si un turn-clopotnita din lemn.
Laguna Albastra
Laguna Albastra
Laguna Albastra se afla la nord-est de comuna Aghiresu, in apropierea satului Aghiresu-Fabrici, la nord de Dealul Silos si vest de Dambu Dealului, intre valea Caolinei si valea lui Ciocas.
Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului
Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului la 14.22 km. GR0239 Biserica de lemn din Sanmihaiu Almasului
Biserica de lemn
Biserica de lemn la 21.06 km. GR2582 Biserica de lemn Ciumarna
Biserica reformata
Biserica reformata
Biserica reformata-calvina a fost construita dupa anul 1241 de catre episcopul Petrus, in stil romanic.
Dealul Cetatii
Dealul Cetatii
Pe Dealul Cetatii de langa localitatea Mera vom gasi un sit arheologic, inscris pe lista Monumentelor Istorice ale Judetului Cluj.
Biserica catolica
Biserica catolica la 27.94 km. GR2512 Biserica catolica Zalau

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Intr-o zi splendida - In cadrul unei excursie cu bicicleta, într-o zi splendidă am găsit și această geocutie...
 • Tura organizata de Asociatia Carpatina Ardeleana - Am ajuns la Stana cu ocazia unei ture organizate de Asociatia Carpatina Ardeleana...
 • Cetatea Almasului - Am gasit aceasta geocutie in data de 19...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.