Balta Cehei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Uileacu Simleului (Maeriste), judetul Salaj

Balta Cehei

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Balta Cehei.

Cautati geoascunzisul Balta Cehei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
62002 Stejarisul de balta Panic. 77655 Biserica catolica. 77982 Biserica reformata. 83289 Biserica reformata Tasnad. 85813 Rezervatia peisagistica Tusa Barcau. 86472 Izvoarele Barcaului. 90740 Biserica romano-catolica. Biserica a fost construita in secolul XIII, in stil romanic si a functionat in cadrul fostei manastiri premonstratense. 91679 Magura Stanii. 94294 Lacul Salatig. 100185 Castrul roman Porolissum. 100640 Varful Pomat. 101720 Biserica reformata. Biserica reformata din Marghita a fost construita intre secolele XVI-XVIII, in stil baroc. 101777 Lacul Chereusa. 102775 Biserica de lemn. 109548 Lacul Motis.
Valori naturale - Judetul Salaj
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Magura Simleului la 3.98 km. GR0244 Magura Simleului
Ruinele cetatii Bathory la 5.32 km. GR0241 Ruinele cetatii Bathory Simleu Silvaniei
Strandul termal Broscarie la 7.55 km. GR0245 Strandul termal Broscarie
Lacul Carastelec la 7.82 km. GR2089 Lacul Carastelec
Biserica reformata din Zauan la 8.24 km. GR0242 Biserica reformata din Zauan

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.