Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Busteni, judetul Prahova

Palatul Cantacuzino - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Palatul Cantacuzino

Palatul Cantacuzino

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Palatul Cantacuzino:

Palatul Cantacuzino 2
Palatul Cantacuzino 2
Un Busteni mai vesel
Un Busteni mai vesel
Castelul Nababului
Castelul Nababului
Foisorul de vanatoare
Foisorul de vanatoare

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Palatul Cantacuzino.

Cautati geoascunzisul Palatul Cantacuzino si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Portita Caraimanului la 3.13 km - * Crucea lui Rafail la 3.33 km - * Poiana La Verdeata la 3.5 km - * La panda la 3.71 km - * Refugiul Costila la 3.77 km - * Varful Costila la 4.73 km - * Varful Urechea la 5.22 km - * Stanca Franz Josef la 5.24 km - Stanca Franz Josef se afla la numai 10 minute de mers de la Stana Regala. * Poiana Stanii la 5.31 km - * Varful Cumpatu la 5.83 km - * Castelul Peles la 6.04 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cascada Urlatoarea
Cascada Urlatoarea la 2.85 km
GR0962 Cascada Urlatoarea Muntii Bucegi
Banca Marie Thereze
Banca Marie Thereze la 3.04 km. Banca Marie Thereze a fost construita ca loc de popas, de un pietrar italian, Domenico Tramontini, in memoria bunicii sale din Italia, care se numea Marie Thereze.
Varful Zamora
Varful Zamora
Varful Zamora se afla pe culmea secundara omonima ce pornește spre vest din Varful Baiutu, chiar în capatul porțiunii ei de gol alpin.
Crucea Eroilor
Crucea Eroilor la 3.54 km. GR0946 Crucea Eroilor Muntii Bucegi
Refugiul Costila
Refugiul Costila la 3.77 km. GR2601 Refugiul Costila
Tancul Ascutit
Tancul Ascutit la 3.8 km. GR2602 Tancul Ascutit
Brana Caraimanului
Brana Caraimanului la 3.86 km. GR2697 Brana Caraimanului Muntii Bucegi

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Banca Marie Thereze, Cascadele Vanturis - Pe pagina fiecarui ascunzis, pe partea dreapta, gasesti intr-o casuta separata locurile din apropiere, cu distantele aferente...
 • In vizita la Nabab - Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10...
 • Propunere pentru o noua tura in zona - Foarte frumos fotoreportaj...
 • Vizita la castel - De ceva vreme doream sa-l vizitez si uite ca, in miez de februarie, am reusit sa iesim din hibernare si sa imbinam istoria cu geografia, vizitand la pachet Castelul Cantacuzino si, pentru a n-a oara, Cascada Urlatoarea...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.