Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Palatul Cantacuzino - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Busteni, judetul Prahova

Unde este Palatul Cantacuzino?

Palatul Cantacuzino Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Palatul Cantacuzino 1 Palatul Cantacuzino 2 Un Busteni mai vesel Castelul Nababului Foisorul de vanatoare Curtea interioara Si din interior Si un pic de liniste. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Palatul Cantacuzino! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Palatul Cantacuzino si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Palatul Cantacuzino?
(obiectiv turistic cu geocutie) La panda. Refugiul Costila. (obiectiv turistic cu geocutie) Refugiul Costila. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie)
Obiective cultural-istorice - Judetul Prahova
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Palatul Cantacuzino - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Banca Marie Thereze, Cascadele Vanturis - Pe pagina fiecarui ascunzis, pe partea dreapta, gasesti intr-o casuta separata locurile din apropiere, cu distantele aferente...
 • In vizita la Nabab - Castelul se poate vizita in fiecare zi, primul grup intra la 10...
 • Propunere pentru o noua tura in zona - Foarte frumos fotoreportaj...
 • Vizita la castel - De ceva vreme doream sa-l vizitez si uite ca, in miez de februarie, am reusit sa iesim din hibernare si sa imbinam istoria cu geografia, vizitand la pachet Castelul Cantacuzino si, pentru a n-a oara, Cascada Urlatoarea...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Palatul Cantacuzino? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Cascada Valea Spumoasa la 2.56 km
GR0120 Cascada Valea Spumoasa Muntii Bucegi
Cascada Urlatoarea la 2.85 km
GR0962 Cascada Urlatoarea Muntii Bucegi
Varful Zamora
Varful Zamora se afla pe culmea secundara omonima ce pornește spre vest din Varful Baiutu, chiar în capatul porțiunii ei de gol alpin.

Stii vreun loc inedit din judetul Prahova, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Canapele, coltare, fotolii preturi diminuate. Mobilier casa, mobilier birou, mese si scaune, canapele, colectii dormitor, living modern, bucatarii modulare.
Canapele coltare fotolii preturi diminuate

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.