Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sinaia, judetul Prahova

Cascadele Izvoras - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cascadele Izvoras

Cascadele Izvoras

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cascadele Izvoras:

Opreste aici
Opreste aici
Loc potrivit pentru parcare
Loc potrivit pentru parcare
Prima cascada
Prima cascada
Cascada nr. 2
Cascada nr. 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascadele Izvoras.

Cautati geoascunzisul Cascadele Izvoras si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Varful cu Dor la 2.39 km - * Masa Ciobanului la 2.42 km - * Cota 1000 La rascruce la 3.58 km - * Varful Furnica la 3.76 km - * Rezervatia Plaiul Hotilor la 4.06 km - * Poiana Stanii la 5.02 km - * Lacul Bolboci la 5.06 km - * Cheile Zanoaga Mare la 5.12 km - * Stanca Franz Josef la 5.14 km - Stanca Franz Josef se afla la numai 10 minute de mers de la Stana Regala. * Castelul Peles la 5.37 km - * Parcul Dimitrie Ghica la 5.51 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cascada din Vale
Cascada din Vale
Paraul Izvorul Dorului izvoreste din versantii muntilor Vanturis si Varful cu Dor.
Cascada Vanturis
Cascada Vanturis la 1.4 km. GR2695 Cascada Vanturis Muntii Bucegi
Poteca de sub Coltii lui Barbes
Poteca de sub Coltii lui Barbes
Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu.
Stanca Sfanta Ana
Stanca Sfanta Ana
Stanca Sfanta Ana se gaseste aproape de intersectia dintre drumul spre Cota 1400 si drumul care duce spre Poiana Stanii.
Cascada 7 Izvoare
Cascada 7 Izvoare la 5.19 km. Moroeni - DJ 714 - 15 km pana o bifurcatie unde vom vede o cabana din lemn negru si grinzi rosii.
Babele de pe Cocora
Babele de pe Cocora la 6.95 km
GR1954 Babele de pe Cocora Muntii Bucegi
Claia de Piatra
Claia de Piatra la 7.36 km. GR1116 Claia de Piatra Muntele Lespezi

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.