Trei Caldari - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Garcina, judetul Neamt

Trei Caldari

In partea de nord a orasului Piatra Neamt se ridica muntele Cozla, cu altitudinea de 657 m in punctul numit Trei Coline si 679 m in punctul Trei Caldari. Muntele Cozla are forma unei culmi alungite de la nord la sud. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: La Trei Caldari Piatra Neamt Lacul Batca Doamnei Partia de schi vara Lacul Batca Doamnei Laculetul verde Poteca 7745 7746 7747 Trei Caldari... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Trei Caldari.

Cautati geoascunzisul Trei Caldari si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
15876 Dealul Vulpii. Dealul Vulpii. 17659 Crucea dr. Iacomi. Dr. (obiectiv turistic cu geocutie) 20868 Cascada Pusu. Fara valente morfometrice deosebite, casacada Pusu de pe Muntele Cernegura exista si subzista sub forma unui firicel de apa spanzurat pe un prag stancos de circa 6-7 m. (obiectiv turistic cu geocutie) 23186 Varful Cernegura. Muntele Cernegura treprezinta bastionul extrem nord-estic al Muntilor Tarcaului, dominand dinspre sud orasul Piatra Neamt. (obiectiv turistic cu geocutie) 27663 Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor. Schitul Lipovenilor se afla aproape de obarsia paraului Doamna, afluent al Bistritei, numita Bahrinu Mare. (obiectiv turistic cu geocutie) 27820 Schitul Lipovenilor. Numindu-l si Bahrin, vorbim, acum, despre un schit reinfiintat dupa 1990 de lipovenii din Piatra Neamt. 28144 Muntele lui Simon. Muntele lui Simon (974m) este un munte pitoresc in apropiere de Piatra Neamt, cu acces relativ usor de la Sanatoriul TBC, respectiv manastirea Bisericani. 28163 Varful Simon. Muntele (Dealul) Simon se afla pe unul dintre interfluviile (Pangarati-Valea Mare) din sudul Muntilor Stanisoarei, avand 968 m. 28706 Pestera Cuviosului Chiriac. Pestera Cuviosului Chiriac este un obiectiv superb, care se afla pe terenul manastirii Bisericani. 31293 Cascada Bahrin. Bahrinul Mic este numele unui segment. 33498 Stanca Burlii de pe Dealul Cristan. Dealul Cristan este fragmentul principal (median) al unui interfluviu de la periferia estica a Muntilor Tarcaului. 41853 Stanca cu chip de om de la Serbesti. Stanca cu chip de om de la Serbesti este o rezervatie naturala geologica, declarata monument al naturii. 43043 Lacul Cuiejdel. Lacul Cuiejdel de langa comuna Garcina, este cel mai mare lac de baraj natural din tara. 43216 Lacul Cuejdel. Este un lac de data foarte recenta, aparand in urma unor alunecari masive produse in versantul stang al bazinulului inferior al paraului Cuejdel in anul 1978. 45404 Stanca Piatra Soimului. Promontoriul este situat in comuna care i-a imprumutat numele (anterior Calu-Iapa. 45923 Bisericuta ascunsa de la Pangarati. Urcand pe dealul Parul. 47511 Biserica de lemn din Piatra Soimului. Monument istoric, biserica este ridicat„ in anul 1792, înlocuind o bisericuța ce aparținea unui vechi schit sarbesc-lipovenesc.
Valori naturale - Judetul Neamt
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Manastirea Pestera
Infiintata in anul 1993 ca schit de calugari si ridicata in anul 2002 la rang de manastire, asezamantul monahic de la Garcina este actualmente manastire de maici.
Locul fosilifer Cozla la 2.38 km. GR0936 Locul fosilifer Cozla
Parcul zoologic Cozla
Parcul Cozla este amenajat pe versantul sudic al muntelui Cozla, Piatra Neamt.
Padurea Corhanei la 4.74 km. GR0922 Padurea Corhanei Dobreni
Locul fosilifer Agarcia la 4.92 km. GR0805 Locul fosilifer Agarcia

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Caldari cu plin - Anul 2016 a fost el insusi un an plin pentru ascunzis: nu mai putin de 4 cautatori de geocomori au gasit cutia de la Trei Caldari...
 • Caldarile din piatra seaca - Se zice ca scoti apa si din piatra seaca...
 • Trei Caldari Piatra Neamt - Gasit mai greu geocutia...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.