Lacul Lates - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Baratca (Bargauani), judetul Neamt

Lacul Lates

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lacul Lates:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Lates.

Cautati geoascunzisul Lacul Lates si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Negritesti la 12.53 km - * Dealul Vulpii la 19.28 km - Dealul Vulpii - Botoaia - Ochiul de Stepa. * Padurea Corhanei la 20.18 km - * Lunca Mircesti la 21.59 km - * Locul fosilifer Cozla la 22.84 km - * Cetatea noua a Romanului la 24.51 km - Cetatea noua a Romanului se afla pe raza comunei Gadinti, pe malul stang al raului Siret, la aproximativ 5 km de orasul Roman. * Locul fosilifer Agarcia la 25.66 km - * Lacul Oteleni la 30.42 km - * Iazul Poseidon Strunga la 30.68 km - * Pestera Sfantului Chiriac la 31.36 km - Masa lui Stefan Voda si Pestera Sfantului Chiriac - Muntii Tarcau. * Lacul Cuiejdel la 35.79 km - Lacul Cuiejdel de langa comuna Garcina, este cel mai mare lac de baraj natural din tara. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Biserica de lemn din Piatra Soimului
Biserica de lemn din Piatra Soimului
Monument istoric, biserica este ridicat in anul 1792, înlocuind o bisericuța ce aparținea unui vechi schit sarbesc-lipovenesc.
Biserica de lemn din Luminis
Biserica de lemn din Luminis
Vechea biserica a satului Luminis - numele din 1965 al satului Iapa - (comuna Piatra Soimului) a fost ridicata in 1874 din barne de brad fixate pe talpi de stejar asezate pe  temelie de piatra.
Parcul zoologic Cozla
Parcul zoologic Cozla
Parcul Cozla este amenajat pe versantul sudic al muntelui Cozla, Piatra Neamt.
Schitul Mastacan
Schitul Mastacan
Infiintat in 1996 de trei maici de la M-rea Varatec, schitul se pustieste dupa 1999, chiar dupa ce i se construise o bisericuta de lemn.
Trei Caldari
Trei Caldari
In partea de nord a orasului Piatra Neamt se ridica muntele Cozla, cu altitudinea de 657 m in punctul numit Trei Coline si 679 m in punctul Trei Caldari.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.