Pixel
Navigheaza pe teren in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Lacul Craiesti - Ghid turistic si baza de date atractii turistice - Suport - Login - Inregistrare
 

Pixel

Lacul Craiesti, atractii turistice

Lacul Craiesti..

Harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe teren in timp real - dupa autentificare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Craiesti! In prezent avem in total 12262 poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Lacul Craiesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Cea mai apropiata localitate este Craiesti, se afla la 1,21 km distanta. Repere arheologice pe teritoriul localitatii Craiesti: 1
Cazare

Cazare Craiesti (Bozieni, Neamt)


Vezi oferte de cazare langa Craiesti, simplu si usor!
Inainte de click alege tipul unitatii de cazare!

Album foto, cu obiective turistice din apropiere, la 61,64 km distanta: Piatra cu ceaun - Muntii Tarcau (10 poze).
14714772891100
14714772901101
14714772911102
14714772921103
Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Craiesti?
Cetatea noua a Romanului Gadinti. La 15,3 km. A fost ridicata in 1466 pentru a face parte din cetatile de aparare a Moldovei.
Manastirea Lipova. La 15,4 km. In numele acestei manastiri sunt vehiculate informatii - uneori amestecate - despre trei locasuri de cult diferite, dintre care doar unul fiinteaza, prezentul geoobiectiv. (geoobiectiv cu geocutie)
Manastirea Plopana. La 18 km. Este o manastire noua, din anul 2000, de calugari, ridicata intr-o zona cu vechi traditii monahale. (geoascunzis)
Lacul Velna Negresti. La 21,4 km. Lacul Cazanesti. La 24,3 km. Padurea Frumusica. La 24,4 km. Lacul Oteleni. La 25,3 km. Varful Dorosan. La 31,5 km. Vorbim despre cel mai inalt varf (564 m) al Colinelor Tutovei. (geoobiectiv cu geocutie)
Conacul Apostoleanu Izvoru Berheciului. La 31,5 km. Mosia Gloduri - actualul Izvoru Berheciului - a apartinut in prima parte a secolul XX familiei Apostoleanu din Focsani. Coordonate ascunzis - Coordonatele indicate sunt ale geobiectivului. (geoascunzis)
Manastirea Sfanta Olga. La 32,7 km. Manastirea, de data recenta - 2009 -, se afla pe una dintre colinele Tutovei.
Lacul Lilieci. La 32,8 km. Lunca Mircesti. La 34 km. Lunca Mircesti (Vasile Alecsandri), arie naturala protejata, rezervatie naturala de tip forestier.
Poiana cu schit Poiana cu cetate. La 35 km. Biserica Faghieni Izvoru Berheciului. La 36 km. Este o bisericuta de lemn documentata din 1930, probabil mai veche.
Lacul Serbanesti Bacau. La 36,3 km. Iazul Poseidon Strunga. La 36,4 km. Podul medieval Cantalaresti Stefan cel Mare. La 36,6 km. Podul construit din zidarie de piatra se afla la iesirea dinspre nord a satului, pe DN15B.
Moara Boiereasca. La 36,6 km. Iazul Dumesti. La 36,9 km. Picturi murale Bacau. La 37,2 km. Picturile murale au fost realizate cu vopsea purificatoare de aer, astfel incat Bacaul este azi orasul cu cele mai multe picturi purificatoare din Europa.
Lacul Bibiresti. La 37,6 km. La Strainasi. La 37,7 km. Lacul Ciurbesti Dumbrava. La 38,1 km. Lacul Negritesti. La 38,8 km. Lacul Lates. La 39,5 km. Padurea Uricani. La 40,4 km. Balta Ciurea. La 40,5 km. Biserica de lemn Luncani. La 40,7 km. O adevarata bijuterie arhitectonica si artistica, biserica de lemn de la Luncani a fost ctitorita, prin 1777, de un razes, Constantin Tumurug. Dar nu am gasit cutia - Buna, am ajuns la biserica, am cautat in scorburile a 2-3 nuci ce pareau a fi cel descris, dar.
Lacul Iezareni. La 41 km. Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana Luncani. La 42,4 km. La Manastirea Carmelitana de la Luncani se arganizeaza numeroase activitati, se fac vizite, incheiate cu pelerinaje pe dealul din spatele manastirii, pe care s-a amenajat un Drum al Crucii. Drumul Crucii de la Manastirea Carmelitana - Luncani - In padurea din jurul manastirii a inceput concursul de triluri.
Manastirea Carmelitana din Luncani. La 42,5 km. Carmelitii sunt prezenti in Romania din 1992, in Bacau din 1998, cand s-a inceput constructia manastirii de la Luncani. Carmelitani - La Iisus se ajunge pe o alee prin stanga.
Lacul Puscasi. La 43 km. Capela Ghert Luizi Calugara. La 43,4 km. Dealul Ghert delimiteaza spre nord teritoriul comunei Luizi Calugara, dominand unul dintre satele sale componente, Osebiti.
Saraturile din Valea Ilenei. La 43,4 km. Capela Calvar Luizi-Calugara. La 44,3 km. Dealul Calvar domina dinspre vest comuna Luizi-Calugara.
Fanetele seculare Valea lui David. La 44,4 km. Altarul de pe paraul Bahna Luizi-Calugara. La 44,4 km. Paraul Bahna traverseaza comuna Luizi-Calugara, ajungand in Siret dupa ce se uneste cu paraul Sarata.
Locul fosilifer Dealul Repedea Barnova. La 44,6 km. Belvedere Repedea Iasi. La 44,6 km. Punct de belvedere la rezervatia Repedea, dealul Bucium, de unde se vede Iasiul de sus.
Capela Sinislau Luizi-Calugara. La 44,8 km. Capela de pe acest deal.
Varful Hegesca Culmea Pietricica. La 44,9 km. Este plesuv si acoperit de vegetatie pitica, stepica, datorita subsolului pietros ce iese in parte la zi.
Lacul Horgesti. La 45,2 km. Poieni Carbunariei. La 45,3 km. Varful Mosului Sarata. La 45,6 km. Izvoarele sarate de aici au fost captate si in jurul lor s-a infiripat o ministatiune de bai aflata in proprietatea Centrului Catolic de Siritualitate Sfantul Ieremia din Iasi.
Iazul Totoesti. La 45,7 km. Podul de piatra peste Bahlui Iasi. La 45,8 km. Podul de piatra peste Bahlui, din Iasi, a fost construit la inceputul secolului al XIX-lea.
Lacul Feresti Moara Domneasca. La 46 km. Cascadele Timide de pe valea Baltatei Culmea Pietricica. La 47,5 km. Paraiasul Baltata curge pe versantul estic al Culmii Pietricica, traverseaza satul Baltata (comuna Sarata) si se varsa in paraul Sarata, putin inainte ca si acesta sa dispara in raul Siret.
Lacul Bogonos. La 47,5 km. Capela de pe Magura Baltatei Culmea Pietricica. La 47,5 km. Dupa un obicei local, pe culmile golase ale unor picioare ale Pietricicai, fiecare asemenea comunitate a ridicat cate o capela.
Lacul Tautesti. La 47,7 km. Lacul Solesti. La 48 km. Movila lui Burcel. La 48,4 km. Dealul lui Dumnezeu. La 48,5 km. Tiki Village Iasi. La 48,6 km. Tiki Beach este un amestec intre Delta Dunarii si o plaja de pe litoral.
Valori naturale - Judetul Neamt
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

[ Sus ↑ ]

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire Lacul Craiesti
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe teren in timp real!

Ultimele comentarii

    Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Craiesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori, in total 1428!

    Obiective ascunse din apropiere

    Stii locuri de vizitat din judetul Neamt, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3501 geoobiective turistice.

    [ Sus ↑ ]
    Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2024 Geotrekking.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.