Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Huisurez (Damuc), judetul Neamt

Culmea Ghimilcinis - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Culmea Ghimilcinis

Culmea Ghimilcinis

Din drumul care duce dinspre statiunea Lacu Rosu spre Trei Fantani, din apropierea Cheilor Duruitoarei, un drum de pamant urca spre culme, trecand apoi inspre comuna Damuc...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Culmea Ghimilcinis:

Accesul interzis
Accesul interzis
Cuib mitraliera
Cuib mitraliera
Transee 1
Transee 1
Transee 2
Transee 2

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Culmea Ghimilcinis.

Cautati geoascunzisul Culmea Ghimilcinis si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Izvor Ivanes la 7.88 km - * Varful Munticelul Criminis la 10.85 km - * Valea Iavardi la 14.08 km - Paraul Iavardi este un afluent din dreapta al paraului Valea Rece. * Partia veche de schi la 15.7 km - * Fagul Inalt la 16.48 km - * Varful Nascalat la 17.61 km - * Capela Sfanta Inima Gheorgheni la 17.94 km - Capela Sfanta Inima - Cetatea Both, Gheorgheni. * Capela Sfanta Ana la 19.15 km - * Clopotnita Strada Stejarului la 19.34 km - * Gradina Csiky la 19.36 km - * Izvorul Maria la 19.44 km - Izvorul Maria se afla sub versantul nordvestic al varfului Gretes, in partea de sud a localitatii Izvoru Muresului, la numai 300 m distanta de la parcarea fostului restaurant Veverita, spre sud-est. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cheile Duruitoarei
Cheile Duruitoarei
Cheile Bicajelului se desfasoara in Masivul Hasmas de la confluenta cu Bicazul, in amonte pe parau, pe o distanta de 2,5 km, intre culmile Ucigasul si ale Bechetului.
La Bechet
La Bechet
La 8 km fata de statiunea Lacu Rosu, Bicajelul se apropie de peretii Ghilcosului si ai Bechetului, care spera sa opreasca inaintarea paraului.
Piatra Cherecului
Piatra Cherecului la 3.81 km
GR2653 Piatra Cherecului
Piatra Ghilcos
Piatra Ghilcos la 4.91 km
GR0005 Piatra Ghilcos Muntii Hasmas
Paraul Sec
Paraul Sec la 4.97 km
GR2654 Paraul Sec Muntii Hasmas
Podul suspendat nou
Podul suspendat nou la 5.47 km
GR1008 Podul suspendat nou Cheile Bicajelului
Belvedere Ghilcos
Belvedere Ghilcos la 5.5 km
GR3048 Belvedere Ghilcos

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.