Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Valeni (Piatra-Neamt), judetul Neamt

Cascada Bahrin - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cascada Bahrin

Cascada Bahrin

Bahrinul Mic este numele unui segment - cel de obarsie - al unui mic aflunt al Bistritei...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cascada Bahrin:

Cascada Bahrin - 2
Cascada Bahrin - 2
Cascada Bahrin - treapta superioara
Cascada Bahrin - treapta superioara
Cascada Bahrin - treapta superioara - spre aval
Cascada Bahrin - treapta superioara - spre aval

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Bahrin.

Cautati geoascunzisul Cascada Bahrin si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Locul fosilifer Agarcia la 6.01 km - * Locul fosilifer Cozla la 7.67 km - * Dealul Vulpii la 8.11 km - Dealul Vulpii - Botoaia - Ochiul de Stepa. * Padurea Corhanei la 13.22 km - * Pestera Sfantului Chiriac la 19.73 km - Masa lui Stefan Voda si Pestera Sfantului Chiriac - Muntii Tarcau. * Lacul Izvorul Muntelui la 20.51 km - * Lacul Cuiejdel la 21.52 km - Lacul Cuiejdel de langa comuna Garcina, este cel mai mare lac de baraj natural din tara. * Lacul Negritesti la 22.59 km - * Lacul Lates la 24.47 km - * Varful Cracu Geamana Toaca la 25.17 km - * Padurea de Argint la 30.58 km - Rezervatia naturala de interes national Padurea de Argint se afla pe teritoriul comunei Agapia, la o altitudine de 540 m.
- Judetul Neamt

Obiective turistice vecine


Stanca Burlii de pe Dealul Cristan
Stanca Burlii de pe Dealul Cristan
Dealul Cristan este fragmentul principal (median) al unui interfluviu de la periferia estica a Muntilor Tarcaului.
Schitul Lipovenilor
Schitul Lipovenilor
Numindu-l si Bahrin, vorbim, acum, despre un schit reinfiintat dupa 1990 de lipovenii din Piatra Neamt.
Varful Cernegura
Varful Cernegura
Muntele Cernegura treprezinta bastionul extrem nord-estic al Muntilor Tarcaului, dominand dinspre sud orasul Piatra Neamt.
Cascada Pusu
Cascada Pusu
Fara valente morfometrice deosebite, casacada Pusu de pe Muntele Cernegura exista si .
Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor
Biserica de la fostul Schit al Lipovenilor
Schitul Lipovenilor se afla aproape de obarsia paraului Doamna, afluent al Bistritei, numita Bahrinu Mare.
Stanca Piatra Soimului
Stanca Piatra Soimului
Promontoriul este situat in comuna care i-a imprumutat numele (anterior Calu-Iapa - Calu), la granita dintre satele Piatra Soimului-Calu si Poieni-Fundu Calului, pe stanga paraului Calu.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.