Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stanca Mesei - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Lapusna (Ibanesti), judetul Mures

Unde este Stanca Mesei?

Stanca Mesei Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cariera de piatra Casuta Durgo 4421 Stanca din vecinatate Blocurile Stancii Mesei Stanca Mesei privit de sus. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stanca Mesei! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stanca Mesei si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Stanca Mesei?
Izvorul Maria Sovata. (obiectiv turistic cu geocutie) La mestecanis Borzont. La mestecanis, sau Piemontul Nyires - Borzont.
(obiectiv turistic cu geocutie) Dealul Cetatii Campul Cetatii. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Nadas Sovata. Gara Mica Sovata. In anul 1997 circulatia trenurilor pe calea ferata ingusta a fost inchisa. (obiectiv interesant cu geocutie)
In limba maghiara - magyarul: Asztal-kő Görgényi-havasok
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Stanca Mesei - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • GCASKO, Stanca Mesei - Am pornit de la Sovata, urmand drumul forestier de pe valea paraului Sebes...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stanca Mesei? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Bucin la 6.66 km
GR0022 Bucin
Piatra Pacurarului
Piatra Pacurarului se ridica deasupra vaii paraului Iuhodul Praidului, la poalele sudic al muntelui Coltul lui Elemer, la nord-est de cetatea Rabsonne.
Cetatea Rabsonne la 10.58 km
GR0103 Cetatea Rabsonne
Lacul Tivoli
Lacul Tivoli - Sovata.

Stii vreun loc inedit din judetul Mures, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Produse performante de dezumidificare oferte si promotii, umidificare, si aparate de masura umiditate sau purificare aer. Marci profesionale precum Hidros Italia, Wood's Canada, Munters Italia.
Purificatoare oferte si promotii

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.