Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Padurea Mociar - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Padurea Mociar

Unde este Padurea Mociar?

Padurea Mociar

[EN] Mocsárerdo (Marsh-forest) with 400-800 years old oaks. In middle of Transylvania in Gurghiu mountains there is a protected forest with about 300 oaks of 400 to 800 years old. To get there drive from Reghin on road no.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: La marginea padurii Mociar Cavitate mare 1083 Carligul Monstrul verde Batranul si fii sai Uriasul gol, dar cu mai multe brate Sange verde 1077 1079. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Padurea Mociar! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Padurea Mociar si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Padurea Mociar?
Cetatea Vityal. Ruinele cetatii Vityal. Excursie de tabara - Am gasit cutia cu ocazia unei excursii de tabara cu copiii (cca 45 persoane). (geoascunzis)
Piatra Orsovei. (obiectiv turistic cu geocutie) Castelul Kemeny Brancovenesti. Eremitu. Satele care apartin acestei comunei sunt: Eremitu, Calugareni, Campu Cetati, Damieni si Matrici. (obiectiv interesant cu geocutie)
Casa Cripta Dracula. Faimoasa casa horror, care a facut din Damieni centrul lumii! Prin aceste cuvinte, textul publicitar ne atrage atentia asupra edificiului deosebit.
Cea mai veche poarta secuiasca. Biserica catolica Calugareni. Turnul bisericii si un cuib de barza - Am admirat cladirea bisericii catolice din Calugareni doar din exterior. (obiectiv turistic cu geocutie) Pavilioane Time Box. Pavilioanele Time Box din cadrul Parcului arheologic de la Calugareni se afla la sud-vest de localitate, langa castrul roman si parcul arheologic Calugareni.
Castrul roman. La 14.6 km. Castrul roman de la Calugareni, avand o suprafata de peste 2 hectare, reprezinta unul din siturile arheologice majore din judetul Mures.
Lacul Voivodeni. Padureni. Punctul de belvedere Busola. Constructia bazata pe un proiect care a fost premiat la o competitie stiintifica studenteasca, a fost finalizata in vara anului 2018.
Mocanita Sovata. Vagoanele au o lungime cuprinsa intre 11-12 m, o capacitate totala de 90 de locuri. In lastaris - Pe locul ascunzisului a crescut un.
Spatiul expozitional Mini Niraj. La 15.5 km. Spatiul expozitional Mini Niraj se afla pe strada Garii numarul 156, langa gara din Campu Cetatii a liniei inguste de cale ferata.
Gornesti. Laleaua pestrita de la Valenii de Mures. Cariera de nisip Paraul de Jos. Biserica de lemn. Biserica de lemn din Sacalu de Padure, comuna Brancovenesti, a fost ridicata in anul 1809.
Lalele si lavanda. Gasim aici cincisprezece mii de plante si zece tipuri de lalele, recolta avand loc in prima parte a lunii mai.
Caluseri. Geocutie in mijlocul gunoiului - Nu a trebuit sa caut mult geocutia.

Padurea Mociar in limba maghiara - magyarul: Szászrégeni Mocsárerdő

Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Padurea Mociar - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Padurea Mociar, dinspre Beica de Sus - M-am apropiat de ascunzis dinspre Beica de Sus...
 • Padurea Mociar - Era o excursie foarte interesanta noaptea...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Padurea Mociar? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Baile Sarate Jabenita
Baile Sarate Jabenita
Baile Sarate Jabenita este o microstatiune reinfiintata in 1997 pe un teren de aproximativ 4 ha, intr-o zona linistita, cu un peisaj extraordinar, aflat la intrarea in satul Jabenita.
Parcul dendrologic Gurghiu
Parcul dendrologic Gurghiu
Comuna Gurghiu este o localitate din judetul Mures, situata la 14 km de Reghin.

Stii locuri de vizitat din judetul Mures, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.