Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Istan-Tau (Band), judetul Mures

Istan tau - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Istan tau

Istan tau

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Istan tau:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Istan tau.

Cautati geoascunzisul Istan tau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Saulia la 5.46 km - * Lacurile Mihesu de Campie la 9.18 km - * Lacul Zau de Campie la 13.82 km - * Rezervatia de bujori de stepa la 15.86 km - * Lacul Taureni la 19.21 km - * Lacul Kalman-t la 19.59 km - Lacul Kalman-t - Sancraiu de Mures. * Lacul Toldal la 20.37 km - * Lacul Bala la 20.61 km - * Hipodrom la 21.8 km - * Casa conductei de apa la 22.09 km - Casa conductei de apa din Targu Mures apartinea de Uzinele de apa de odinioara. * Stadionul municipal vechi la 22.2 km - Stadionul municipal vechi, Targu Mures. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Culpiu
Lacul Culpiu la 11.12 km
GR2577 Lacul Culpiu
Biserica reformata si clopotnita
Biserica reformata si clopotnita la 16.11 km
GR2576 Biserica reformata si clopotnita Ceuasu de Campie
Pestisorul de Aur
Pestisorul de Aur
Complexul Pestisorul de Aur se afla in Sancraiu de Mures, la 5 minute de Targu Mures.
Lacul Lebedelor
Lacul Lebedelor
Denumirea Lacul Lebedelor a fost data de catre noi, deoarece pe lacul de langa Faragau pot fi vazute lebede.
Capela catolica
Capela catolica la 20.25 km
GR2584 Capela catolica Nazna
Lacul Verde
Lacul Verde
Lacul Verde se afla foarte aproape de Targu Mures, in spatele primariei din Sancraiu de Mures.
Parcul Knopfler
Parcul Knopfler la 21.2 km
GR0324 Parcul Knopfler Cristesti

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.