Pixel
GeoobiectivGeotrekker
Navigheaza pe harta in timp real si gaseste obiectivul turistic!
Hipodrom - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Hipodrom

Hipodrom

Hipodrom Targu Mures Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Mai multe poze: 2172 Hipodrom Tribuna Hipodrom. * Pentru a vedea mai multe poze, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Hipodrom!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Hipodrom si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Hipodrom?
4556 Casa cu picioare. Ramasitele unei case, constructia interesanta se afla la coltul strazilor Liviu Rebreanu si Tudor Vladimirescu, langa paraul Poclos. (geoobiectiv cu geocutie)
4653 Teatrul National Targu Mures. (obiectiv turistic cu geocutie) 4902 Casa Rado. (atractie turistica si geocutie) 4993. 5118 Cladirea Furnica. Initial a adapostit sediul Centralei Cooperativelor de Consum Hangya, cooperative care au aparut incepand cu anul 1898. (obiectiv interesant cu geocutie)
5212 Biserica Sfantul Anton de Padova. La 1.7 km. 5423 Locomotiva cu aburi veche. 5614 Gara de linie ingusta Targu Mures. La 1.8 km. Fosta gara de linie ingusta Targu Mures.
5674 Treptele Rakoczi. La 1.8 km. Pasajul este alcatuit din 70 de trepte, si a fost realizat de catre mesterul constructor Soos Pal.
5715 Monumentul celor doi Bolyai. La 1.8 km. Monumentul celor doi Bolyai este opera a sculptorilor István Csorvássy si Márton Izsák.
5809 Bulevardul Cetatii. La 1.8 km. 6019 Statuia Ioan de Hunedoara. 6026 Harta palpabila Cetatea Targu Mures Judetul Mures. 6123 Biserica baptista neterminata Harul. 6154 Lacul Verde. Lacul Verde se afla foarte aproape de Targu Mures, in spatele primariei din Sancraiu de Mures.
6280 Pseudosphaera. Aceasta statuie interesanta este primul monument de matematica din lume.
6453 Scarile Furnica. Scarile Furnica - Targu Mures.
6509 Biserica Reformata Mica Targu Mures. 6980 Izvorul Gecse Daniel. 7172. 7363 Fantana cu troaca. 7373 Biserica unitariana. Parohia si biserica unitariana - Piata Dávid Ferencz - Targu Mures.
7461 Lacul Kalman-t. Pentru informatii legate de posibilitatile de agrement si pescuit sportiv, specii de pesti existente in lac, program si rezervari, vezi pozele din albumul foto.
7558 Fantana Rege. 7721 2471. Statuia Arcasul, realizata de Kulcsár Béla se afla in Cartierul Cornisa, Targu Mures.
7991 Izvorul Cornisa. La 2.5 km. 8230 Pestisorul de Aur. Complexul este situat pe o colina, la marginea padurii.
8384 Izvorul de pe strada Mestecanisului. 8525 Izvorul Postaret. Izvorul Postarét din Targu Mures se afla langa blocul D11 de pe strada Constantin Romanu-Vivu.
9028 Izvorul Secuilor Martiri. Izvorul Secuilor Martiri din Targu Mures se afla langa monumentul Secuilor Martiri, sub serpentinele drumului.
9068. 9100 Cimitirul Eroilor Sovietici. In vecinatate se afla Cimitirul Ortodox si Cimitirul Eroilor Germani.
9178 Ceasul solar hiperbolic. 9194 Parcul Indragostitilor. 9797. 9797. 10337 3260. A fost realizata in toamna anului 2020, de catre artistul urban, Laurentiu Alexandrescu.
10343 Gradina botanica. 10607 Lacul fabricii de caramida. In Targu Mures, in spatele fabricii de caramida din cartierul Mureseni, gasim un lac cu dimensiuni considerabile.
10657 Scena in aer liber Platoul Cornesti Targu Mures. Daca in trecut era intr-o stare de degradare avansata, azi scena este renovata.
10981 Sapte Plopi Targu Mures. 11050 3119. La 3.5 km. Panorama din parcare - Cartierul Belvedere - Targu Mures.
11976 Zoo Targu Mures. Padurea de stejar si carpen, numita Padurea Mare ofera conditii ideale pentru animalele gradinii.
13194 Poiana cu castani Viile Dealul Mic Targu Mures. Poiana cu castani - Viile Dealul Mic, Targu Mures.
15625 Cernobil Targu Mures. 16306 Lacul Universitatii Sapientia.
In limba maghiara - magyarul: Lovaspálya
Atractii inedite - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Stadionul municipal vechi
Stadionul municipal vechi - Stadionul municipal vechi, Targu Mures.
Canalul Turbina Uzina Electrica
Canalul Turbina Uzina Electrica - Intre anii 1914-1944, orasul Targu Mures a fost alimentat cu energie electrica de la Uzina Electrica (azi monument istoric) din Parcul Elisabeta (azi Parcul Municipal), aflata pe Canalul Turbina.
Casa conductei de apa
Casa conductei de apa - Casa conductei de apa din Targu Mures apartinea de Uzinele de apa de odinioara.
Cocosul de Aur
Cocosul de Aur - Palatul Bürger, monument de arhitectura, a gazduit in perioada comunista restaurantul Cocosul de Aur.

Stii vreun loc inedit din judetul Mures, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Hipodrom - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Hipodrom? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.