Glodeni - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Glodeni, judetul Mures

Glodeni

Glodeni Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Biserica Intrarea bisericii Fereastra Parc cu statui... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Glodeni.

Cautati geoascunzisul Glodeni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
23500 Lacul Voivodeni. 24187 Padureni. (obiectiv turistic cu geocutie) 24888 Baile Sarate. Statiunea Baile Sarate Sangeorgiu de Mures, renumita pentru apele sarate si namolul mineral, este cunoscuta inca din anul 1880. (obiectiv turistic cu geocutie) 27657 Sacareni. (obiectiv turistic cu geocutie) 30207 Sapte Plopi. Sapte Plopi era candva un loc de recreatie foarte indragit de targumureseni. (obiectiv turistic cu geocutie) 32939 Weekend Dragon. 33180 Culmea Terebici. 34973 Parcul Indragostitilor. 34980 Universitatea de Medicina si Farmacie. 35077 Izvorul Secuilor Martiri. Izvorul Secuilor Martiri din Targu Mures se afla langa monumentul Secuilor Martiri, sub serpentinele drumului. 35124 Gradina botanica. Gradina botanica din Targu Mures se afla pe platoul Cornesti, pe teritoriul Universitatii de Medicina si Farmacie. 35149 Izvorul Postaret. Izvorul Postarét din Targu Mures se afla langa blocul D11 de pe strada Constantin Romanu-Vivu. 35542 Caluseri. 35652 Izvorul Cornisa. Izvorul Cornisa din Targu Mures se afla langa treptele de beton plasate pe versantul dintre cantina UMF si strada Constantin Romanu-Vivu. 36085 Zoo Targu Mures. In partea estica a orasului Targu Mures, pe platoul Cornesti se afla Gradina Zoologica, la altitudinea de 488 m si la 197 m deasupra orasului. 36217 Biserica de lemn. Biserica ortodoxa din Petelea, construita din lemn, cu picturi pe panza executate de zugravul Mare din Reghin, a fost construita la 1832 pe locul altei biserici din lemn ridicata la 1750 si vanduta la Oarba de Mures. 36575 Sarut.
Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Dumbravioara la 1.94 km
GR2579 Lacul Dumbravioara
Gornesti la 3.17 km
GR0484 Gornesti
Lacul Bala la 5 km. GR2047 Lacul Bala Paingeni
Biserica catolica la 5.79 km
GR0326 Biserica catolica Ernei
Parcul portilor inchise
Parcul Baron, parcul castelului Balintitt - Ernei.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.