Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Dealurile Corunca - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Corunca, judetul Mures

Unde este Dealurile Corunca?

Dealurile Corunca Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cartierul Tudor Sapientia Targu Mures Dealurile Corunca 1 Dealurile Corunca 2 Dealurile Corunca 3 7935 Corunca Dealurile Corunca 4 Dealurile Corunca 5 7939 7941. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Dealurile Corunca! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Dealurile Corunca si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Dealurile Corunca?
Ceasul solar hiperbolic. Cimitirul Eroilor Sovietici Targu Mures. In vecinatate se afla Cimitirul Ortodox si Cimitirul Eroilor Germani. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Fantana Rege Targu Mures. (obiectiv turistic cu geocutie) Bazinul de acumulare si statia de pompare Targu Mures. In limba maghiara - magyarul: Koronka dombjai
Valori naturale - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Dealurile Corunca - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Dealurile Corunca? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Turnul de observatie Corunca
Turn de observatie, Corunca.
Lacul Universitatii Sapientia la 1.29 km
GR2580 Lacul Universitatii Sapientia
Movilele lui Ali pasa
La sud-vest de comuna Livezeni, se afla niste movile interesante, care au fost create cu ocazia unor alunecari de teren.
Pictura murala
Una dintre cele mai lungi picturi murale neintrerupte din Romania, si cel mai mare mural din judetul Mures, se afla pe strada Cutezantei.

Stii vreun loc inedit din judetul Mures, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Motocoasa Motoyama cu reducere si oferta, plus 9 accesorii incluse.
Motocoasa Motoyama reducere si oferta

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.