Daia - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Daia (Apold), judetul Mures

Daia

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Turnul solitar Intrarea in turn Biserica fortificata Turnul, din spate Casa din Daia Paznicul bisericii Biserica, din spate Casa din Daia Spoiler Casa din Daia Intrarea in biserica fortificata... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Daia.

Cautati geoascunzisul Daia si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
29054 Crit. 32716 Lacul Bradeni. 34107 Observatorul Lunca Postei. Lunca Postei, pe hartile vechi Eichenrucken, Eichrucken (Spatele stejerisului), este o culme care se inalta in partea de sud a Sighisoarei. 34933 Monumentul Skariatin. La Sighisoara, in gradinile din spatele strazii Dumbravei, in spate la pompieri, gasim o interesanta statuie, care prezinta un leu care doarme. 36572 Turnul Fierarilor. Turnul Fierarilor a fost construit in anul 1631, in locul vechiului turn al barbierilor. 36572 Turnul cu ceas. 36619 Liceul Joseph Haltrich. Scoala din Deal a fost construita in anul 1792. 36619 Zidurile cetatii din Sighisoara. 36678 Piata Ratustelor. Piata Ratustelor se afla langa Turnul Tabacarilor si Turnul Cositorarilor, legate prin Galeria Puscasilor. 36703 Prima scoala romaneasca. In 1861, Zaharia Boiu a deschis in aceasta cladire, prima scoala romaneasca din Cetate. 36710 Casa Loris. Casa de mestesugari Loris se afla pe strada Cositorarilor numarul 3. 36722 Casa Wonnerth. Casa Wonnerth se afla pe strada Cositorarilor numarul 4, dateaza din secolul XVI-XVII, cu modificari in secolul al XIX-lea si 1938. 36722 Biserica Manastirii. Biserica Manastirii din Sighisoara a fost construita in secolul al XIII-lea, si transformata la sfarsitul secolului al XV-lea. 36729 Primaria Sighisoara. 36747 Casa Paulinus Vlad Dracul. Casa Paulinus.
Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cetatea taraneasca la 6.71 km. GR0139 Cetatea taraneasca Saschiz
Piramidele de langa Apold la 6.91 km
GR0546 Piramidele de langa Apold
Biserica evanghelica lutherana la 6.93 km. GR2624 Biserica evanghelica lutherana Saschiz
Apold
Biserica saseasca evanghelica din satul Apold este unul dintre cele mai importante monumente istorice si de arta din judetul Mures.
Cloasterf la 7.22 km
GR0527 Cloasterf

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.