Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Daia - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Daia (Apold), judetul Mures

Unde este Daia?

Satul Daia, mai demult Daia Saseasca (in dialectul sasesc Doendref, Dändref, in germana Denndorf, Dellendorf, in maghiara Szászdálya), se afla in preajma Sighisoarei si apartine administrativ de comuna Apold. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Turnul solitar Intrarea in turn Biserica fortificata Turnul, din spate Casa din Daia Paznicul bisericii Biserica, din spate Casa din Daia Spoiler Casa din Daia Intrarea in biserica fortificata. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Daia! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Daia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Daia?
Observatorul Lunca Postei Sighisoara. Lunca Postei, pe hartile vechi Eichenrucken, Eichrucken (Spatele stejerisului), este o culme care se inalta in partea de sud a Sighisoarei. (geoobiectiv cu geocutie)
Monumentul Skariatin Sighisoara. In gradinile din spatele strazii Dumbravei, in spate la pompieri, gasim o interesanta statuie, care prezinta un leu care doarme.
Turnul Cositorarilor Sighisoara. Are o pozitie defensiva, o forma frumoasa, si a fost reconstruit de mai multe ori.
Casa Breslelor Sighisoara. Aici sunt expuse unelte, echipamente si masinarii utilizate de mestesugarii din oras si imprejurimi.
Turnul Tabacarilor Sighisoara. Este legat de Turnul Cositorarilor prin Galeria Arcasilor.
Turnul Fierarilor Sighisoara. Turnul cu ceas Sighisoara. Turnul cu Ceas a fost initial un turn de poarta, care are patru turnulete pe acoperis. (geoascunzis)
Liceul Joseph Haltrich Sighisoara. In secolul al XIX-lea a fost o scoala de referinta, institutia scolara de frunte a sasilor.
Biserica din Deal Sighisoara. Este una dintre cele mai mari biserici in stil gotic tarziu din Transilvania. (obiectiv interesant cu geocutie)
In limba maghiara - magyarul: Szászdálya
Obiective cultural-istorice - Judetul Mures
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Daia - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Daia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Piramidele de langa Apold la 6.91 km
GR0546 Piramidele de langa Apold
Apold
Biserica saseasca evanghelica din satul Apold este unul dintre cele mai importante monumente istorice si de arta din judetul Mures.
Cloasterf la 7.22 km
GR0527 Cloasterf
Mesendorf la 8.61 km
GR0529 Mesendorf

Stii vreun loc inedit din judetul Mures, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


O gama larga de baterii baie Grohe pret discount pentru cada sau dus. Baterii lavoare, sisteme pentru dus, baterii bideu si pisoar, seturi baterii.
Baterii baie pret discount

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.