Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Eremitu, judetul Mures

Cetatea Vityal - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cetatea Vityal

Cetatea Vityal

Ruinele cetatii Vityal...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Vityal:

Ruinele
Ruinele
Cocos?
Cocos?

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Vityal.

Cautati geoascunzisul Cetatea Vityal si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Poiana cu narcise la 9.91 km - * Parcul dendrologic Gurghiu la 11.69 km - Comuna Gurghiu este o localitate din judetul Mures, situata la 14 km de Reghin. * Parc aventura Adrenalin Plus la 13.23 km - * Muntele de sare la 13.42 km - Muntele de sare - Sovata. * Lacul Verde la 13.58 km - Lacul Verde - Sovata. * Alee terapeutica la 13.59 km - Aleea terapeutica se bazeaza pe o metoda de mentinere a sanatatii, dezvoltata de medicul naturist german, Sebastian Kneipp. * Izvorul Nadas la 14 km - Accesul la izvorul Nadas se face prin spalatoria auto, din a carei curte se deschide o poarta spre izvor. * Izvorul Maria la 14.05 km - Izvorul Maria a fost construit in anul 1910 pentru a solutiona problema apei potabile in statiunea Sovata. * Baile Sarate Jabenita la 16.36 km - Baile Sarate Jabenita este o microstatiune reinfiintata in 1997 pe un teren de aproximativ 4 ha, intr-o zona linistita, cu un peisaj extraordinar, aflat la intrarea in satul Jabenita. * Piatra Siclodului la 19.15 km - Pentru a ajunge la Piatra Siclodului putem urmari traseul marcat cu cruce galbena, care incepe din drumul Sovata - Praid, din locul denumit Sasveres. * Casa fluturilor tropicali Praid la 19.73 km - Casa fluturilor tropicale din Praid ofera o atmosfera unica si amintiri de neuitat vizitatorilor. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Eremitu
Eremitu
Eremitu este o localitate in judetul Mures.
Mocanita Sovata
Mocanita Sovata
Mocanita Sovata este o locomotiva cu aburi pentru linie ingusta, avand o garnitura de tren compusa din 3 vagoane, doua inchise si unul de tip gondola.
Cariera de nisip Paraul de Jos
Cariera de nisip Paraul de Jos
Cariera de nisip Paraul de Jos, Campu Cetatii.
Lacul cu arini
Lacul cu arini la 6.1 km
GR0590 Lacul cu arini
Dealul Cetatii
Dealul Cetatii la 6.13 km
GR0023 Dealul Cetatii Campul Cetatii
Piatra Orsovei
Piatra Orsovei la 6.2 km. GR2675 Piatra Orsovei Ibanesti-Padure
Biserica catolica Calugareni
Biserica catolica Calugareni la 8.6 km
GR0305 Biserica catolica Calugareni

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Excursie de tabara - Am gasit cutia cu ocazia unei excursii de tabara cu copiii (cca 45 persoane)...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.