Cascada Cofu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Colibita (Bistrita Bargaului), judetul Bistrita-Nasaud

Cascada Cofu

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Bifurcatie Spre poiana Cofu Loc de odihna Cascada Cofu 4165 4166 Izvor De sus 4174 4175... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cascada Cofu.

Cautati geoascunzisul Cascada Cofu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
32399 Locul fosilifer Rapa Mare. 33903 Piatra Corbului. Piatra Corbului reprezinta un perete stancos cu o inaltime de 90 m. 34907 Stanca Cetate. Trecand prin Valea Bistrii veti putea observa mai multe formatiuni stancoase deasupra satului. 35278 Lacul Taul Zanelor. 36053 Piatra lui Iacob. 40016 Lacul Colibita. 42823 Podul Borzia. 43816 Piatra La Panda. 47266 Stanca ... Calului. Stanca . 47709 Stanca Ascutita. 47785 Varful Zurzugau. 51317 Varful Bistriciorul. Bistriciorul este cel mai inalt varf din partea vestica a Calimanului, de unde putem admira intreaga panorama a cupolei vulcanice, pana departe spre Rodna si Ceahlau. 55371 Varful Struniorul. 61180 Varful Tatarului. 61349 Fereastra de sub Casoaia. Urmand marcajul punct rosu spre pestera Casoaia lui Ladas, respectiv punctul de belvedere de deasupra stancii, vom observa langa poteca formatiuni interesante de stanca. 61845 Curmatura Tihu. 62100 Cascada Tihu. Cascada Tihu se afla pe paraul Umed, care se varsa in paraul Ciunget.
Valori naturale - Judetul Mures
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Scaunul Domnului la 7.07 km
GR0389 Scaunul Domnului Muntii Calimani
Valea Repedea la 7.6 km. GR1947 Valea Repedea Muntii Calimani
Piatra Cusmei la 9.14 km. GR1376 Piatra Cusmei Muntii Calimani
Stancile Tatarului la 9.44 km. GR1615 Stancile Tatarului Muntii Calimani
Rapa Verde la 9.82 km. GR1407 Rapa Verde

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Geocutia din care izvoreste o cascada - Traseul spre cascada Cofu incepe din Bistra Muresului...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.