Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Apold - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Apold

Apold

Biserica saseasca evanghelica din satul Apold este unul dintre cele mai importante monumente istorice si de arta din judetul Mures...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Apold:

Turnuri
Turnuri
Detaliu din zid
Detaliu din zid
Spoiler
Spoiler

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Apold.

Cautati geoascunzisul Apold si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Bradeni la 5.93 km - * Castelul Bethlen la 9.83 km - Castelului Bethlen Cris, odinioara un castel frumos, astazi cladirea este intr-o stare de degradare avansata. * Padurea Breite la 10.44 km - Pe platoul Breite de langa orasul Sighisoara se afla cel mai mare si bine conservat habitat de pajiste impadurita cu stejari multiseculari si goruni din centrul si estul Europei. * Monumentul Skariatin la 11.47 km - La Sighisoara, in gradinile din spatele strazii Dumbravei, in spate la pompieri, gasim o interesanta statuie, care prezinta un leu care doarme. * Lacul Serches la 11.98 km - * Cetatea taraneasca la 13.05 km - * Danes la 14.21 km - Comuna Danes este asezata in partea centrala a Podisului Transilvaniei, in culoarul Tarnavei Mari, pe malul stang al raului. * Crit la 15.42 km - * Agnita la 22.57 km - Agnita, pomenita pentru prima oara intr-un document de la 1280, este un orasel cu traditie mestesugareasca, renumit prin breslele de altadata ale tabacarilor, cizmarilor, croitorilor, dogarilor si olarilor, avand economie semi-rurala. * Poligon-Dumbraveni la 23.4 km - * Padurea de stejar pufos Tarnava Mare la 23.72 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Daia
Daia
Satul Daia, mai demult Daia Saseasca (in dialectul sasesc Doendref, Dändref, in germana Denndorf, Dellendorf, in maghiara Szászdálya), se afla in preajma Sighisoarei si apartine administrativ de comuna Apold.
Zidurile cetatii din Sighisoara
Zidurile cetatii din Sighisoara la 10.47 km
GR0045 Zidurile cetatii din Sighisoara
Turnul cu ceas
Turnul cu ceas la 10.62 km
GR0330 Turnul cu ceas Sighisoara
Turnuletul La Chip
Turnuletul La Chip
Turnuletul La Chip se afla pe vechiul drum care trecea dealul Podei, situat la intrarea in orasul Sighisoara dinspre Targu Mures, respectiv Medias.
Vila Franka Sighisoara
Vila Franka Sighisoara la 11.84 km
GR0115 Vila Franka Sighisoara
Mesendorf
Mesendorf la 13.07 km
GR0529 Mesendorf
Biserica evanghelica lutherana
Biserica evanghelica lutherana la 13.44 km. GR2624 Biserica evanghelica lutherana Saschiz

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Gasita - Am gasit cutiuta...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.