Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 


Inregistrare

Inregistrare utilizator nou (Toate campurile se completeaza obligatoriu)

Nume utilizator:
Email:
Parola:
Parola inca odata:
Domeniile dvs. de interes, experienta, de unde ati auzit despre noi, ...

Accesul la serviciile si continutul de pe platforma costa 22 usd/an. Cautare dupa cuvinte cheie, Cautare in jurul unor coordonate, Afisare geoascunzis dupa cod, Ultimele ascunzisuri gasite, Ultimele comentarii, Urmarire geoascunzis, Vizualizarea pozitiei ascunzisului pe harta, Ascunzisuri apropiate afisate pe harta, Afisare ascunzisuri negasite pe harta, Afisare alte harti (Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, PeakFinder, Trasee drumetii, Wikiloc, Vremea pe 7 zile, Harti Meteoblue, Camere web, OpenStreetMap, OpenTopoMap,...), Coordonate gps in format recomandat, Coordonate gps in alte formate, Fisier .gpx pentru ascunzis, Geoascunzisuri din apropiere, Geoascunzisuri din apropiere negasite, Locatii langa ascunzis in format .gpx. Pentru a pastra caracterul de joc, accesul la unele functionalitati se face si pe baza unor puncte acumulate.

Veti primi un email cu linkul pe care trebuie sa efectuati click pentru a confirma adresa dvs. de email in urmatoarele 24 de ore.

Pentru functionarea corecta a platformei site-ul utilizeaza cookies. Prin inregistrare acceptati folosirea acestora.

Inregistrati-va acum!

Nu va cerem si nu prelucram date cu caracter personal. Platforma are nevoie doar de adresa dvs. de email, pentru ca sa poata trimite notificarile jocului.

[ Login utilizator | Suport utilizatori ]

Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice.