Geocutii, ascunzisuri si locuri interesante - Cautare de comori, cu sau fara gps - Poza: grimoirine

 Geodrumetie  Login  Aplicatie android  Harta  Suport  


Login
Nume utilizator

Parola


Geoobiective vecine
Biserica din Garciu
Siculicidium
Cariera Vacaresti
Izvorul Lung
Drumul Siculicidiumului

Comentarii
GR0772...
Lacul Racu...Lacul cu Limba - Garciu - Racu

Lacul cu Limba - Garciu - Racu


Prezentat de mai multi ani pe site ca punct de interes, Lacul cu Limba (nasul fiind Trekkingklub-ul, limba fiind o mica peninsula) se afla in preajma carierei Garciu, fiind de natura antropica.

A aparut in urma exploatarii carierei ca urmare a atingerii panzei freatice. In acelasi timp este alimentat si de apa paraului Frumoasa. Cariera este inca activa, iar apa din panza freatica, frecvent contactata, este acumulata intr-un bazin-lac, de unde este deversata printr-o conducta in Lacul cu Limba, cele doua lacuri fiind separate printr-un dig lat de pamant.

Asa...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri, poze) dupa inregistrare.

Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc asemanator cu geocaching, dar in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Va invitam sa va inregistrati!

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul cu Limba - Garciu - Racu.

Cautati geoascunzisul Lacul cu Limba - Garciu - Racu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Inregistrare


 
Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Joc asemanator cu geocaching. Geoascunzisuri, atractii turistice. Gazduire Promotii Mobila Scule Sustinere Furniture Deal.