Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi

Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi

Pe muntele Iavardi fiecare stanca are o denumire: Piatra lui Herman, Stanca Bufnitei, Piatra lui Kota, Piatra Portelan. Dintre acestea cea mai renumita este Stanca Bufnitei, o stanca impresionanta ca marime, dar si datorita semnelor de pe ea. Legendele ne povestesc ca in timpul lui Ladislau cel Sfant, aici ar fi fost batalii. Iar Stanca Bufnitei inca mai pastreaza urmele regelui si a calului sau.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

Cateva poze din albumul foto Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi:

Stanca Bufnitei 2
Stanca Bufnitei 2
Pe Stanca Bufnitei
Pe Stanca Bufnitei
Crapatura in stanca
Crapatura in stanca
Piatra care se misca
Piatra care se misca
Vaci
Vaci
Capela
Capela

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi.

Cautati geoascunzisul Stanca Bufnitei - Muntele Iavardi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Aplicatia android Geotrekking

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.
Obiective turistice vecine

Pixel
Culmea Iavardi
Culmea Iavardi Culmea Iavardi se inalta deasupra vaii paraului Iavardi.
Capela Sfantul Petru si Pavel
Capela Sfantul Petru si Pavel Este oarecum surprinzatoare prezenta acestei capele pe unul dintre picioarele Muntelui Iavardi, relativ departe de catunul Poiana Fagului al satului Valea Rece din comuna Lunca de Jos.
Piatra lui Kota
Piatra lui Kota Piatra lui Kota este o stanca interesanta, care se afla pe valea paraului Janok, pe versantul muntelui Iavardi.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor

Pixel
 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


  Ultimele comentarii

  Pixel
  • Geocutia veche a disparut, cea noua asteapta cautatorii - Stanca Bufnitei a fost cel de al treilea obiectiv al turei noastre in circuit, in jurul muntelui Iavardi...
  • Cutie noua la Stanca Bufnitei - Am fost din nou la Stanca Bufnitei, prilej cu care am cautat din nou cutia, dar tot fara succes...
  • La Stanca Bubnitei, imbufnati! - Dupa ce am ratat cutia de pe Varful Iavardi, speram sa o gasim macar pe cea de la Stanca Bufnitei aflata pe traseul al carui fotoreportaj l-am publicat pe muntesiflori! Noi am coborat in valea paraului Coltul Mare si a trebuit sa urcam pana in saua ce leaga Piatra Bufnitei de versantul stang al vaii; pe acesta este o poteca de culme pe care puteam veni fara a cobora pe vale...
  • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi informatiile din prezentare? Povesteste-ne despre experienta ta!


  Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.